Mint a szélvész!

Hétvégén Maroshévízen voltunk fellépni egy farsangi mulatságon. Talán életünk leggyorsabb taxizását éltük meg. Úgy volt, hogy az állomáson beülünk egy taxiba, mikor megérkezünk, de mivel nem volt, gyalogoltunk vagy 6 percet, és ott találtunk néhány taxit. Betettük a csomagokat, keveset vitáztunk ki üljön elöl. Beültünk, kigomboltuk a kabátunkat. Kényelmesen elhelyezkedtünk, miután a következő beszélgetés zajlott le a sofőr és köztem:
– Hová parancsolnak?
– Az Izabella vendéglőbe.
– Előtte állunk.
– Köszönjük, mennyi lesz?
– Semennyi, a viszontlátásra!
– Viszontlátásra!

TSz

3 válasz: “Mint a szélvész!”

  1. Huzat

    Sajnos nem fogtok bekerülni a Guinness 2006-os kiadásába, mert nem tettetek eleget egy feltételnek: nem fizettetek. Remélem, nem szomorítottalak túlságosan el… úgysem kaptatok volna érte pénzt a Guinnestől.
    Máskülönben te voltál az egyetlen attrakció a tegnapi KMDSZ farsangi bulin… na jó, na, Lajoska az arab aktivista öltözetével volt a második attrakciója az éjszakának (…s mégis a karton katicabogár elvitte előle az első helyet a jelmezversenyen, közben az öltözete nem volt eredeti). De azért gondolom, egyetértesz abban, hogy szarabb bulit akarva se lehetett volna üsszehozni (persze, hogy ez nem a te hibád)… írok is egy dúrva kritikát a blogomra, mert ez már túlzás… viva la KMDSZ (vagy mégsem).

  2. Statiksz

    Amikor beultetek remelem legalabb a sapkat levettetek…:)

  3. eva

    ugyan mar .. nem vagytok uriemberek.. es a borravalo?!