1 másodperc

A francba, annyi munkám van (Szomszédnéni, Humorfeszt, Pofon album), hogy csak 3 mondatra van időm. Ez a második mondat. Na mindegy, lesz még nyugisabb élet is, mikor majd itt fogunk dolgozni.

Béfé::

8 válasz: “1 másodperc”

 1. eva

  szerintem nem lesz nyugisabb eletetek ha ott fogtok dolgozni.. Mondjuk adnek tanacsot (nem biztos hogy hasznat venned), de mivel ez egy komolytalan oldal nem merek komolyan hozzaszolni a dolgokhoz.
  Kulomben meg tisszessegtelenseg volna toletek ha itthagyni a sok lelkes erdelyi nezot. A multkor egesz szar kedvem volt, es az volt az elso eloadasotok es nem tudtam, hogy mi lesz es, hogy… mire Noemi elment nekem hozni egy fagyit. Nagy gyurodas utan beert a masogik sorba, ahol ultem,es majdnem a fejemhezvagta a, mert en mar nem kaptam levegot a rohogestol. Azota mindig varom, hogy “eloadasozzatok”. Na akkor most kerdem en, hogy ha a nezok nagyresze igy viszonyul hozzatok, minek akartok ti elmenni? Nem biztos hogy jobb lenne…

 2. Szomszédnéni

  Nyugi Eva, maradunk. De nem hivatastudatbol, vagy ilyenert. :)

  Befe::

 3. eva

  miert?

 4. Szomszédnéni

  Csak. :)

 5. eva

  eme esz ervek mellett.. megnyugodtam.. :)

 6. eva

  külömben tényleg kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán nem érdekel titeket az ami itt van? Hajlandó vagy-e válaszolni? me’ semmi feltünesivisketegség nem motivál… csak..érdekel.

 7. Szomszédnéni

  Eva,
  ne aggódj, nem hagyunk itt sok lelkes erdélyi nézőt.

  Ps. Csak nagyon sok pénzért.
  Ps. Csak viccelek, ne húzd fel magad.

  Béfé::

 8. eva

  .. nem vagyok egy hisztis fajta, ugyhogy nyugi, nem torom be a kepernyot..,
  nem’tom lehet aze izgat, me..
  na jo, hagyjuk