Szeressük egymást, tehenek

Elkészült a hétvégi, szombati Szomszédnéni humorest premierünk plakátja is – nagyon színes, nagyon heppi. A termet is kibéreltünk a kolozsvári Báthorytól, hangosítást, 500 embert várunk szombat este nyolcra. Ezek a szervezési dolgok nem nagyon hiányoznak nekünk , de mi foglalkozunk az estek ezen részével is. Sőt, ha valaki maradt kicsivel humorestek után, akkor láthatta, hogy mi takaritjuk ki a termet is.
Mázlisták a nagyváradiak, ugyanis ők egy nappal korábban, már pénteken megtudják, hogy mennyire jó vagy rossz az új cuccunk. Nagyváradon állitólag egy szépségversenyre vagyunk hivatalosak, mikor TSz bedobta ezt, megkérdeztem, hogy egyéniben indulunk vagy párként.

plakat

Béfé::

8 válasz: “Szeressük egymást, tehenek”

  1. A.I.

    Végre. :)

  2. eva

    most mert pont nyolcra???!!!! Ez nem igazsag.. !! Emovel keszultunk es most fuccs. Ket ertekes nezot veszitettetek.. :) brühühü..hü..hü most minn fogunk röhögni szombat este?! Na mindegy.

  3. ágó

    Ha kitakarítom a termet előadás után, megoldható, hogy felkerüljön a nevem a plakátra? S ez azt jelenti, h híres lehetnék? Mindig erre vágytam. Ti is, nem? :)

  4. Szomszédnéni

    OK, Ágó. ha figyelmesen megnezed a blogra feltett plakátot, megtalálod rajta a neved, azaz azt, hogy: Ágó, a sztár. Gondolom, akkor egyezségünk szerint, maradsz takarítani?

    Béfé::

  5. Etele

    udv varadrol, szerintem itt minden poenotok 2szer jobban sul el mint kolozsvaron vagy barhol,penteken oltari rohely varadon, garantalt.

  6. ágó

    OK, Béfé, takarítás szombaton, ha vmi miatt hiányoznék, becsszóra ott leszek a következő előadásotokon. Ez NEM átverés.

  7. Noemi

    mennyi a belepo, mert mar nagyon megszorultam penz dolgaban, csak azert kerdem, mert szeretnem tudni, mennyit kerjek kolcson, a tobbi nem szamit.

  8. Szomszédnéni

    Nyugi Noemi, nem kell kolcsonkerj.