Borítópályázat

A Pofon 74 romániai magyar csődzenekar fapados cédéborító pályázatot hírdet.

Pályázhatnak designerek, kevésbé designerek, egyáltalán nem designerek – profik és amatőrök. A frissen felvett cédéborítónak tükröznie kell a Pofon 74 együttes szellemiségét. Remélhetőleg így mi is megtudjuk milyen az.

Hogy a stílust könnyebben meghatározzuk, innen letölthetsz egy számot az új albumunkról, amely számára a borító készül.

Töltsd le a Lehangoló dalt.

Leadási határidő: március 25.
A pályamunkákat a szomszedneni@transindex.ro e-mail címre küldjétek.

A pályázat nyertese az első sorszámozott Pofon albumot nyeri meg – minden résztvevő ingyenes belépőt nyer a Pofon lemezbemutató koncertre.

Na.

7 válasz: “Borítópályázat”

  1. th

    Mi lesz az album címe?

  2. robi

    A számok címe, hossza sem ártana, no meg kellene tudni, hogy hány oldalasra szeretnétek. Ja, és rá kell-e írni, hogy ez a Pofon 74 legújabb aluma. :)

  3. zolika

    Letezik-e olyan design-anyag (kepek a fiukrol, Pofon74 logo), amit esetleg le lehet tolteni valahonan, illetve fel lehetne /kellene hasznalni, vagy ez teljesen a tervezo fantaziajara van bizva?

  4. Szomszédnéni

    Az album címe: Fapados cédé.

    Ami a számok címét illeti, azt majd utólag, egyszerű szűz szöveggel próbáljatok dizájnolni. Nem kell ráírni, hogy ez a legújabb albumunk, mert ez az első, minket elsősorban a vizuális megoldás érdekel, azaz a borító főoldala, ráírva, hogy Pofon 74, és, hogy Fapados Cédé.
    Ezt várjuk nagyon frappánsan megoldva.
    Akinek szüksége van nagy felbontású Pofon képekre a készülő borító design-hoz, az lőjön egy levelet a szomszedneni@transindex.ro címre, és küldünk neki.

    Béfé::

  5. Csongi

    hallod bf nem akarod megadni a messenger cimedet? vagy hivjal me vagy valami .

  6. Szomszédnéni

    A messenger ID-m

    bferi2000

    Béfé::

  7. Szomszédnéni » Blog Archive » Pofon 74 a felsziget.ro - n!

    [...] Hála az abécésorrendnek, idén is ott vagyunk a Félszigeten a nagyok között, olyan nevek mellett, mint a Pokolgép, Parazitii vagy Quimby. Sőt, a mienk az első koncert, szerdán 14.30-kor (Maros színpad), mi nyitjuk a cuccot. TSz mondta, hogy a Szigetet meg a Kispál. És még mondja valaki, hogy ez nem a lehetőségek országa – két teljesen hang nélküli vokalista csinál egy együttest a haverokkal, kiadnak egy albumot, interjúkat adnak, fellépnek fesztiválokon – és most nem is a Modern Talkingról beszélek. [...]