Backstage

Néha irigylem az osztódással szaporodó egysejtűeket.
Mennyire jól meg tudnának szervezni egy Humorfesztivált. Mindenre lenne emberük, úgymond, mázlisták.

Azért mi sem állunk rosszul.
Holnap elugrunk Székelyhídra, lesz ott egy Bihari Humorverseny, és meghívást kaptunk, mint a rendezvény zsűrije, kiváncsi vagyok mennyire viccesek az emberek Biharban, szombaton az is kiderül. Előtte még találkozunk ma a Pofonnal, eldöntjük titkos szavazással, hogy melyik pályázat nyerte a borítópályázatot. Persze, akik nem nyernek, azok is ingyenes napijegyet kapnak a cuccra, a Fapados lemezbemutató koncertre. Az idei Fesztbe egy régi ismerősünk Házsé (2002-ben együtt találtuk ki az első Humorfesztet) is bekapcsolódik, az ő feladata lesz a karikatúra szegmens.
A médiafeedback pozitív, sok újságíróval beszélgetek arról mostanában, hogy hogy lehetne jobban csinálni az idén, mint eddig, sokat segítenek – ez nagyon tecc.
Hétfőn indul a Humorfeszt kampányunk agresszívebb része, plakátok Dunáig, óriásbanner a Studház (ez a helyszín) homlokzatán, sajtótájékoztató dömping, huh, szem nem marad szárazon.
Mint minden nagyobb fesztivál esetében a Kezdést várom. Utána megy minden magától, a Gálán pedig csak nevetni kell – Maksa stand upjai fergetegesek (tévé műsorával ellentétben), Galla Miklósról pedig már nagyon sokat tudok, mióta a Humorfeszt vendége – a műsora után petrezselymes burgonyát fog vacsorázni, ásványvízzel. Megkérdeztük, hogy az ásványvíz “bubival legyen vagy bubi nélkül”?
A humorista válaszát persze nem fogom elárulni, maradjon az én titkom.

Béfé:: www.humorfeszt.ro

Megjegyzések lezárva.