Diet for Dummies

Ötlet
Ha van olyan, hogy Windows for Dummies, azaz egy nagyon részletes felhasználó könyvsorozat nagyon kezdőknek, akkor miért ne lenne egy fogyókurázni vágyóknak.

Mozgás
Ma lesz egy Szomszédnéni meeting, megkérem TSz-t, hogy mutasson pár aerobik mozdulatot. Vele ellentétben én nem vagyok hajlandó fizetni azért, hogy aerobik órán egy szadista tanárnő 60 percen át zenére hülye mozdulatokat végeztessen velem. Ha ezt akarnám, elmennék diszkóba.

Jogging
Tegnap és ma is szaladtam 1 kilométert. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de futni fárasztó. Elhatároztam, hogy inkább kevesebbet eszek. Este mikor éhes voltam, pedig felülbíráltam eredeti elképzelésem, és elhatároztam, hogy inkább eszem, de többet futok. Ki érti ezt?

Teszt
Tegnap végeztem egy gyorstesztet. 10 megkérdezett alanyból 9 visszahízta a fogyókúra után a testsúlyát. Egy meg általában hazudni szokott ilyen tesztek alkalmával.

Együttérzés
Sokszor láttam lányokat kocogni, és mindig fura érzés kerít hatalmába. Mennyi mindent megtesznek, hogy a pasiknak és saját maguknak megfeleljenek. Hogy én miért teszem?

Veszélyek
Az este elfogyasztottam egy konyakos csokibonbont. Így egyszerre két szenvedélyemnek is áldozhattam. Vigyáznom kell, hogy nehogy egyszer fogyókúra közben berúgjak, mert akkor nem szokott érdekelni, hogy fogyókúrázom és eszem. Van, aki, ha berúg verekszik, én nem.

Rocky Balboa
Olyan tréningprogramot képzelek el, mint Rocky. Csak valahogy hiányzik a dologból Philadelphia.
Ki tudja – mészárszékben disznóoldalakat boxolni annyira mégsem higiénikus.

Pénteken
Fellépésünk van Budapesten a Márton Áron Tavaszi Fesztiválján. Egyes előadóművészek, énekesek mondják néha interjúkban, hogy 4-5 kilót is fogynak egy performansz alatt. A mázlisták.
Ugyanakkor, a pénteki fellépés előtt a Szomszédnénit kérték fel, hogy képviselje Erdélyt egy kisebbségi kerek asztalbeszélgetésen. Szegény Erdély.

Béfé:: Már második napja sör nélkül.

Egy válasz: “Diet for Dummies”

  1. Kexteki

    Erdélyt képviselitek a kisebbségi kerek asztalok beszélgetésén?