Szomszedneni Hungarikum

2 ora mulva indulunk Budapestre, ezuttal osszejott, hogy mindkettonknek megvan az utlevele. Holnap kell vegyunk iszonyatos mennyisegu Turo Rudit itthoni ismerosoknek (ki erti ezt a maniat), majd resztveszunk 17 oratol a Marton Aron Kollegiumban egy kerekasztal beszelgetesen, arrol, hogy elmenni vagy ittonmaradni. TSzel ugy dontottunk, hogy mindaketto. De lehet osszezavarjuk oket azzal, hogy en azt kepviselem, hogy elmenni es TSz, hogy itthonmaradni. Lehet ossze is verekszunk. Egyszer egy ujsagiro megkerdezte, hogy ha ketten osszeverekednenk, ki nyerne? Milyen hulye kerdes. Utana 19 oratol Szomszedneni humorest. Jonnek jobboldali es baloldali barataink is az estre. A baloldaliaknak javasoltuk, hogy mertekkel viseljenek Che Guevaras polokat, mert hamar kiszurjak oket.
Na korona.

Most jut eszembe, ha rakerdeznek, hogy en jobboldal vagy baloldal, akkor azt mondom neki, hogy en meg mindig varom, hogy visszajojjon a kiraly. Melyik kiraly? Hat Elvis Presley.

Befe:: Harmadik napja sor es kenyer nelkul. Kezdem unni a fogyokurat.

3 válasz: “Szomszedneni Hungarikum”

  1. Ágota

    Jó volt a humorest!!! (Az, hogy a piros pólónkat otthon hagytuk jó ötletnek bizonyult:)) Szóljatok, ha legközelebb is erre jártok még az is lehet, hogy addig alapítunk Szomszédnéni Fan Clubot Pesten :)
    Tudtátok, hogy már van diétás túró rudi is?

  2. K.K.

    meghalt a blogotok??
    ezek az iromanyok kicsit regecske szulettek.

  3. Szili

    Tok jo ez az oldal