Humorfeszt versenyprogram 54 percben a világhálón

Ma került fel a Transindexre a Humorfesztivál Gálájának a filmje. Schneider Tibor és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem másodéves diákjai kísérleteztek a fesztiválunkon, nagyon profi munkát végeztek, több kameraállás, direkt vágás, minden ami kell egy ilyen Fesztiválhoz.
54 perc a versenyprogram, ennyit lehet innen letölteni. Tulajdonképpen rövidebb a verseny, hisz Gálára a hét humoristából csak hárman maradtak, de érdemes kivárni azt a röpke 186 percet, amennyi idő alatt lejön a film a világhálóról.
A filmecske még tartalmazza Csók Zsolt korábbi Humorfeszt nyertes bemelegítőjét, amely alatt megtanítja a közönségnek a nevetés és tapsolás alapfogalmait, és persze négy Szomszédnéni jelenetet.
Az elsőben lazán ellentmondunk egymásnak, a másodikban a szűk szókincsé a főszerep, a harmadik egy aktuál-politikai-társadalmi és kulturális stand-up és végül egy nagyon süket, abszurd jelenet a kommunikációról a diszkóban. Humorfeszt loaded.

Béfé::

16 válasz: “Humorfeszt versenyprogram 54 percben a világhálón”

  1. bacsa

    Nekem ropke 10 perc alatt lejott:P de sajnos egyelore valamifele lejatszhatatlan formatumban/kodekkolva van. Segiccseg!!

  2. Szomszédnéni

    ugyelet@transindex.ro – itt probalkozhatsz.

  3. speedy

    bacsa 10 perce semmi nekem röpke másfél perc alatt jött le.elég igénytelenek vagytok ti fiuk/lányok ha ilyen internet-kapcsolatotok van.
    u.i.nőjetek fel és használjatok mplayer-t

  4. bacsa

    ok, megoldodott a gond, helyi jellegu volt:D azer kosz.

  5. bacsa

    TSZ, nagyon szexi a koldokod es kornyeke.
    Leborotvaltad??

  6. submark

    udv !
    kerdes1 : a transindex oldalan typo van ? mert nekem 187 helyett 464-nek tunik ( ezt mondja a wget ).
    kerdes2 : speedy : direktben hozzafersz a transindex szerverehez, vagy, hogy szedtel 5 MB/sec-kel ? :)

  7. Szomszédnéni

    Kedves submark.
    Abba a furcsa szituban vagyunk, hogy egyetlen kérdésedre sem tudunk valaszolni, mert nem értjük az átalad hasznalt szavak nagy részét.
    De hatha speedy fog.

    Béfé::

  8. Szomszédnéni

    Bacsa

    Köszi!

    TSz

  9. Skoo

    Udv!
    400-al szedtem (kbyte).
    Az egesz show honnan toltheto le?

  10. Gabi

    Nos, gratulálnék a kisfilmhez, profi és trükkös felvétel. Számíthatunk-e folytatásra is, ami a Maksa-Galla részt illeti?

    speedy kérdéseit én sem értem, de megnyugtatnám, hogy nekem 770 kilóbitperszekkel “jött le”…

    G

  11. Szomszédnéni

    Gabi
    Köszi a gratulát, rossz hírünk van ugyanis nem lesznek Maksa és Galla kisfilmek. Ők már annyira nagyok, hogy megengedik maguknak, hogy nem engedik, hogy mi megengedjük azoknak, akik engednék, tehát őőő..úgy van, hogy amíg mi megengednénk a kamerásoknak, hogy őket engedjék annak ellenére sem engedték hogy engedjük…pfú…nem lesz.
    TSz

  12. speedy

    én sem értek nagyon hozzá,de arra rájöttem ,hogy 5Mb-sec-el töltök.nincs direkt hozzáférésem.

  13. Gabi

    TSz

    Van-e olyan valaki, aki titokban feltette a világhálóra a “maradékot”, a nagyok tudta nélkül, s ha igen, akkor hova. Nem lehet ezt valahogyan megszerezni, kizárólag saját célra, a rekesz- és arcizmok megmozgatása végett, a szerzői jogok megsértése nélkül?

    G

  14. Szomszédnéni

    Gabi

    Ha valaki felvette volna őket titokban, akkor nekem már rég meglenne. Az volt, hogy egyáltalán nem engedték, hogy teremben valaki is filmezzen. Tehát ki voltak kapcsolva azok a kamerák is, amelyekkel a gála többi részét vették. Viszont cserébe fel tudok neked ajánlani neked néhány régi Galla TV-műsort, még abból az időből, amikor fiatal volt. Érdekel?

    TSz

  15. Gabi

    TSz

    Persze, hogy érdekel a Kötöde és társai :) De lássuk a medvét, hátha valamelyik rész nincs meg. Amúgy ez a tiltás élt a tavalyi Humorfeszten is? Mert nekem például megvan Nagy Bandó néhány pohénija, amit a közönség soraiban ülve örökítettem meg.

    Megköszönnék szépen minden Gallával kapcsolatos anyagot, jöhet.

    G

  16. bacsa

    Nekem is 464 M, nemtom mirol beszelnek a transindex oldalon. Tulkepp ez volt a problemam, nem fert el a merevlemezen :D
    Kar hogy nincs a tobbi. En igazan elmentem volna, hogy eloben nezzem mek oket, de kicsit bonyolult lett volna.