Homonyik Sanyi

Szombaton Kolozsváron a Sportcsarnokban lép a Szomszédnéni, Homonyik Sándor után, és az Apostol előtt. Azt is mondhatnám, hogy még sohasem volt Homonyik az előzenekarunk.
Felvetődik a kérdés, hogy miért jó a humortársulatunknak – az úgynevezett financiális összetevőn túl –, fellépni egy olyan helyen, egy olyan konjunktúrában, ahol egyáltalán nem biztos, hogy működik a humorunk?
Első hátrány, hogy Sportcsarnokban lépünk fel, nem klasszikus színházteremben, másodszor két zenei koncert között lesz a humor, harmadszor a közönség azon a ponton nem nevetni akar majd, hanem bulizni.
Szakmai kihívás – ezért vállaltuk el.

A Transindexen van egy Holt Költő nevű publicisztika rovat, ahová írok. Ma megjelent egy írásom az Ismert Világtörténelem 7 Legismertebb Csókjáról. Ha érdekel, hogy ki csókol jobban: Bush vagy Britney, akkor klikk ide.

5 éves a Szomszédnéni. Idén nem ünnepeljük, mert túl kerek az évforduló. Tavaly ünnepeltük a 4 éves évfordulót, lehet jövőre is ünnepelni fogjuk a hatodikat.

Jövő héten megy Bécsbe a Szomszédnéni. Annyi információt kértek rólunk, hogy csodálkozom, hogy nem érkezett egy levél, ahol arra kérnek, hogy ha lehetne a vérképünket is mellékeljük. Érdekes lenne egy Szomszédnéni humorest német nyelven, de ez még várat magára, mert én és TSz sem beszélünk németül. A Monty Python felvett egykoron két tévéműsort németül, de a projekt abbamaradt, mert a németek nem értették az angol humoristák által beszélt német nyelvet.

Béfé::

Egy válasz: “Homonyik Sanyi”

  1. Gabi

    Isten éltesse sokáig a Szomszédnéni Produkciós Társulatot !