Te mire gondolsz éjjel 1.21 perckor?

Éjjel 1.21, pár gondolat, minden logikai összefüggés nélkül

Kisebb koromban féltem a hazai liftektől, inkább gyalog mentem a tizedikre. Most pár napja voltam ismét lifttel, úgy tünik elmúlt.

Érdekes, de otthon mindig egy és fél kenyerünk volt a kenyértartóban, és mindig először a régit kellett megenni, nem a frisset. De mire a frissre került volna a sor, addigra az lett a régi és lett új friss. A 22-es csapdája, kenyérben.

Írtam valami szöveget a vasárnapi humorestre, hogy miért használok én olyan szavakat egy humorestbe, hogy: eszencia vagy szubsztancia?

A dc++-al láttam a hálózaton egy filmecskét, amelyiknek az volt a címe, hogy “az évszázad legnagyobb baszása”. Valószínűleg le fogom tölteni. Kiváncsi vagyok.

Minden este megcsönget valaki erről a számról: 0744-808131. Fogalmam sincs, ki lehet.

Béfé::

8 válasz: “Te mire gondolsz éjjel 1.21 perckor?”

  1. dzsakéta

    Javaslom, hogy minden este minden blablog latogato csengesse meg a 0744-808131-es szamot ;o)
    Engem egy idoben mind mergesitett valaki azzal, hogy megcsengetett es mikor visszahivtam felvette es rogton utanna letette. Raalltam arra, hogy minden ejszakaba nyulo kocsmazas utan felhivtam. Egy moldvai kiejtesu no volt es szerintem nagyon utalt. Kar hogy nem mentettem el a szamat es mar nincs benne az utolso 10 vagy mittomen hany hivas kozott…

  2. dzsakéta

    jah es a kenyeres dolog nalunk is igy megy, de en mindig megszegem a szabalyt es nekifogok a frissnek

  3. Bogi

    Vegso faradtsag allapotaban ejjel egy utan valoszinuleg a kavicsok koze esett tukorcserepek utan egy viccesebb jelenet jut eszembe valamelyik Family Guy reszbol, aztan pedig egyik kedvenc dalom.

  4. Béfé

    Normális vagy?! És akkor mi lesz a régi kenyérrel? :)

  5. Koszi

    a regi kenyernek hig a leve. vagy ne nezd a fogat. illetve a .. keresztanyja terde. (kulturaltan fejeztem ki magam) :P

  6. Koszi

    es ejjel egykor legtobbszor azon gondolkodom, hogy a dobos mert nem hiv mar fel telefonon. de van mikor belealszom. hiaba. a sok gondolkodas eleg faraszto.. gondolkodom..tehat faradok, ebbol kovetkezik pitagorasz megmittom torvenye alapjan h almos leszek, tehat elalszom ezert lottek a gondolkodasnak.
    egyedul meg amugy sem tudok gondolkodni.

  7. csuklanirossz

    Később még lehet ide válaszolni? Most még nincs éjjel és a vajaskenyerem is frissnek tűnik. De mi van akkor ha ma mégis pórszívózok? Megoldódnának a problémáim néhány porszem eltűnésével?
    Kötve hiszem.

  8. bacsa

    A “fuck of the century”, ha jol emlexem, a z elemi osztonben hangzik el. Ne lepodj meg, ha annak a filmnek egy resze csorog le neked.

    Arra szoktam 1:21-kor gondolni, hogy mi a zistener nem tudok mar megint elaludni.