Hódolatunk.

Feltörtük a Da Vinci Hódot. Tegnap megvolt az új humorestünk premierje. Személy szerint én mindig az apróbb finomságokat, részleteket szeretem ezekben az estekben, ezért jó csinálni ezt a bizniszt. Egy jó poént nem nehéz előadni.
*
Buena Vista Social Club zene volt a humorest kezdetéig, minden humorest előtt elhozom otthonról azt a cédét, amit épp hallgatok, és az megy a kezdésig. Szerintem sokan örülnek annak a nézőink közül, hogy nem vagyok techno rajongó.
*
Felméri Péter és Bíró Zsombor Humorfeszt nyertesek is meghívottjaink voltak az este, profi, hogy nem csak mi foglalkozunk humorral Kolozsváron. Ez komolyan felüdítő volt, mióta öt éve Kolozsvár a bázisunk, a Humorfesztes előadásokon kívül egyedül egy L’art pour l’art előadásra tudtunk elmenni, mint néző. Pedig szeretnénk humorestekre járni.
*
Volt egy jelenetem, ahol bemutatom a festményeimet. 12 tökéletesen fekete vászont mutatok, ilyen címekkel, hogy „Este a bányában” vagy „Pornófilmforgatáson ezt látja a pénisz Ciccolinából”
*
Egy jelenetben, egy középmagasságban elhelyezett felület mögött játszik 2 darab férfi és 2 darab női láb. A barátaink azóta is találgatják, hogy melyik láb, kié volt. A legdurvább változat eddig, hogy a 4 lábat, négyen játszottuk el.
*
Apró pikantériái az estnek – háttérben TSz be van öltözve Leonardo daVincinek reneszánsz ruhába, várja, hogy jelentsem be, én meg mondom, hogy Bíró Zsombor. Így B.Zs. jött ki, kicsit átértelmeztem a sorrendet. Egy másik jelentben pedig meg kell gyógyítanom TSz-t, akinek az a betegsége, hogy mindenről borzalmas szópoénok jutnak eszébe, mire ő a csípőjéhez tesz egy paprikát, megkérdem mi az, azt kell mondja: CSÍPŐPAPRIKA. Na, gondoljátok TSz vásárolt előadás előtt paprikát? Majdnem elröhögtem magam a színpadon, kinn áll a csóri, és nincs paprikája. Hogy fogja megoldani a helyzetet? Az ilyen pillanatokban van a showbiznisz szépsége. Imádom ezeket.

Béfé::

Megjegyzések lezárva.