12.27 perckor te mire gondolsz?

1
Kedden 18 órától ismét volt Faludy Kolozsváron, évente lehozzák az Emilesek egy erdélyi turnéra. A „lehozzák”-ot szinte szó szerint kell érteni, amolyan „bemutatjuk az ereklyénket” feelingje van az egésznek.
Szegény költő annyira gyenge, nem tudom, miért kell évente végighurcolni Erdélyen?
„Faludy. Íme, még él, a miénk, és mi hurcoljuk.” Nem tudom mi lesz, ha istenőriz, de Faludy már nem lesz többé? Azt hallottam Esterházy már gyengélkedik…

2
Van egy EU parlamenter, aki adót akar kivetni az emailekre. Neki nem lehetne tiltakozó e-maileket írni, amíg még ingyenes?

3
Meghívtak minket a MÚÚÚvi fesztiválra. Selyem András szervező látott minket egy budapesti fellépésen, s ő szervezi a filmfesztet. Ketten Téesszel leszünk a MÚÚÚvi műsorvezetői. Nagyon jó ötlet, tecc a név, és a helyszín, nem más, mint a gyergyószárhegyi Lázár kastély lovagterme.

4
Léteznek fűrészes szentek? Itt kiderül.

5
Hétvégén kezdődik Kolozsváron a Transilvanian International Film Festival. Az élet értelme, többek közt. A főszervező Tudor Giurgiu (most RTV elnök is) filmje a „Legaturi bolnavicoase” egy zseniális cucc, szeretem.

6
Kolozsváron tud valaki valamit erről a DC++ rendőrségről? Negyedikeseket tartóztatnak le, mert letöltenek egy Shakira számot?

Béfé:: És te mire gondolsz?

2 válasz: “12.27 perckor te mire gondolsz?”

  1. eva

    hat attol fugg, hogy nappal van 12.27 vagy ejszaka, mert ha nappal, akkor azt, hogy “csengessenek ki”, ha meg ejjel akkor, azt, hogy “meg egy kicsi es lefekszem….”; Kar hogy egy ido utan az ember mar nem varhatja hogy csengessenek ki..
    Kulomben most hogy igy elolvastam a kerdest nem tudom mire gondolok.. de jo..

  2. Szomszédnéni

    Messengerkapcsolatban vagyok az internetszolgáltatómtól egy hálózat-gazdával, aki ezt írta pár perce:

    X: unele zvonuri care circulau ieri prin oras ne soptesc la ureche ca ieri au fost ridicate calculatoare/harddiscuri cu mandat de perchezitie legal emis. actiunea pare a fi continuarea celei de la iasi, care la randul ei este urmare a steguletului galben de la “respectarea proprietatii intelectuale”. sugeram sa incercati sa nu atrageti atentia organelor prin: a) share de peste 100 giga b) share excesiv de filme, muzica, poze etc c) pornografie cu minori d) informatii clasificare. ar fi bine ca fiecare din cei care participa in retele peer-to-peer sa fie constient ca este unicul raspunzator alaturi de titularul de contract cu privire la actiunile pe care le face. nu uitati ca necunoasterea legilor nu va exonereaza de raspunderea legala! o zi buna in continuare!