KMDSZ gólyabál

Beugrottunk a tegnap esti KMDSZ gólyabál gálaestre. Gondoltuk levadászunk egy-két tehetségesebb gólyát a vasárnapi castingünkre. Kinéztünk hármat, de belőlük kettőnek annyira erős volt az akkcentusa, hogy végül a háromból csak egyet hívtunk meg közülük a szereplőválogatásra. Kicsit meg is ijedhetett szegény elsőéves srác, mikor odamentünk ketten hozzá, és azt mondtuk neki, hogy jöjjön csak ki, van valami elintéznivalónk. Általában a bunyók kezdődnek így.
Rajta kívül négyen jelentkeztek eddig a Szomszédnéni castingre, köztük egy nagyon bátor lány is. Mindenesetre üdítő hatású lenne egy lány a csapatban, elkezdtünk ezen is gondolkodni. Ahhoz képest, hogy egy hete, még élből elvetettük azt, hogy lány legyen a harmadik Szomszédnéni. Meglátjuk. Ha valaki akar jelentkezni, még mindig megteheti ma vagy holnap a szomszedneni@transindex.ro címen.

Még egy sor a KMDSZ Gálaestről. Szervezők, gratulálok a két műsorvezetőhöz. He he.

Béfé ::

Egy válasz: “KMDSZ gólyabál”

  1. xer

    Nem tudtam hova helyezzem el ezt a hozzaszolast. Epp most fedeztem fel ezeket az uj blog oldalakat. Parhuzamosan olvasgatom Magyari Vincze Eniko(« Az egyenlő jogoktól a diszkrimináció tilalmán át az esélyegyenlőségigA nő családi szerepének csapdái) es a Szomszedneni blogjat, igy a ket informacio forras keveredesebol jott az otlet a nevvaltoztatashoz: Szomszedneni Reprodukcios Iroda. Na kiirtam az agygorcsomet.