12 férfi

Pár napja megírtam 12 nő történetét, most következik 12 sztori a másik nemről. Ezt a 24 embert össze kellene ereszteni, megkeverni kicsit a kronológiát, és hagyni Woody Allent, hogy filmet csináljon belőle.

Az első
Urbánus legendák keringenek róla. Albérletben él egy öreg néninél, aki a lakbért nem pénzben kéri. A megegyezés szerint, fizetségképpen, amikor a néninek csak kedve szottyan – a srácnak römiznie kell vele.

A második
Elmegy az Egyesült Államokba nyári munkára. Az átlagember ilyenkor pincérként dolgozik, hamburgert eszik és megnézi a Niagara vízesést. Ő összetűzésbe kerül a pornómaffiával.

A harmadik
Listát tart az összes nőismerőséről. Mikor valamelyikkel lefekszik, kihúzza őket a listáról.

A negyedik
Meghirdettek az interneten egy matematika-feladványt. Annak, aki megtalálja rá a megoldást 1.000.000 dollárt fizettek. A negyedik férfi hajszálnyira jutott a megoldáshoz. Nem közelebb.
Most tördelőszerkesztőként dolgozik egy napilapnál.

Az ötödik
Benne van a Bolyai Kezdeményező Bizottságban és mellette extrémsport-kedvelő. Kíváncsi lennék arra, hogy hogyan találta meg ezt a párosítást?! Egyszer siklórepültem vele.
Na kiről van szó?
Nem Bodó Barna. :)

A hatodik
Született amerikai. 70 éves. 10 éve nyugdíjas, de mellette szakácsként dolgozott egy lepattant tengerparti étteremben. Egy nap összekevert két rendelést, és kirúgták az állásából. Ekkor azt csinálta, mint minden nyugdíjas amerikai: elment nyaralni a Bahamákra.

A hetedik
Az anyám felőli nagyapám. Nemes volt. Övé volt a falu. Elvették tőle a falut. Belehalt. A lúzer.

A nyolcadik
Az anyám felőli biológiai nagyapám. Nem volt nemes. Nem volt övé a falu. Csak a nagyanyám volt az övé.

A kilencedik
A világhálóról tölt le csajozós dumákat, és azokkal nőzik. Ami meglepő, hogy működik a dolog.

A tizedik
Egy szerelőműhelyben dolgozik. Kilopott egy traktort alkatrészenként és otthon összerakta. És traktor lett belőle.

A tizenegyedik
Nem ismerem személyesen. A legendát hallottam róla. Az a taktikája, hogy minden társaságban kinézi a legrondább nőt, és azt meg is dugja. Minden alkalommal bejön a számítása.

A tizenkettedik
A középiskola alatti nyári szünidőkben neki dolgoztam – mint pultos a kocsmájában. Több, mint százszor megnézte videón Jean Claude van Damme-tól „ A tökéletes célpont” című filmet. Ő a legnagyobb Jean Claude van Damme rajongó – azok közül, akiket ismerek. Azt mondja, hogy van Damme volt az utolsó színész, aki még tudott jó filmeket csinálni. Én csak 50-szer láttam „A tökéletes célpont”-ot. Minden második nap voltam szolgálatos.

Béfé::

8 válasz: “12 férfi”

  1. K.arola

    Nagyon tetszett ez a 24 történet. Már kezdtem azt hinni, hogy nálatok Erdélyben semmi élet nincsen. Túl sok Dunát néznék?

  2. dzsakéta

    na puff neki
    és nálunk Erdélyben nincs még beveztve a gáz….

  3. csuklanirossz

    Ki gondolná, hogy ilyen kicsi Kolozsvár, az első férfit személyesen ismerem, ő az élet kevésbé rögös oldalán él.

  4. csuklanirossz

    Ötlet???? 12 Angry Men ?????

  5. Szomszédnéni

    Csuklanirossz. Írd meg a 12 angry mant, küldd el mailben a szomszedneni@transindex.ro -ra, és feltesszük a blogunkra.
    Na?

    Béfé::

  6. en

    A negyedik az egy kiraly tag: Einstein. A magyar:))

  7. Szomszédnéni

    Bizony. Stimmel a tipp.

    Béfé::

  8. Nagy Egon

    A negyedik bizony nem kerult egy hajszalnyira, csak egy szanalmasan gyenge eloadast tartott a TDK-n. Volt benne jo gondolat, de azert azt allitani, hogy egy hajszallnyira….?! Tulzas.
    De hogy a Kronikanal szenved ez igaz, hisz o Einstein, aki feher ingben es nyakkendoben tolti a tusvanyosi napokat. Szinten szanalmas. De o ilyen. O Einstein. A magyar. :)