Túl sok a duma a Duna tévéről…

Azt találtam ki, hogy indítok egy televíziós csatornát, amely mindössze egyetlen témával foglalkozik, mégpedig a csigák életével. Azok kérdéseire, akik azzal fognak majd zaklatni, hogy fognak-e emberek egy direkt unalmasnak készült tévéadót nézni, azzal vágok majd vissza, hogy a Duna Televíziónak is egymillió nézője van.

Béfé::

8 válasz: “Túl sok a duma a Duna tévéről…”

  1. Bogi

    Lehet, hogy a csigák, mint az állatvilág egyik kisebbsége ugyan komplexusokba burkoltan töltik el életüket, de nem néznek tévét… ?

  2. Péter

    Meggyűlik majd a bajod az állatok diszkiminációs egyesületével…

  3. tiju

    es ejszaka fogsz meztelencsigakat is mutatni?

  4. Szomszédnéni

    Persze. Lesz sok nyálkás sex. És sportprogramok is korábban. És mivel csigákról van szó, soha nem kell használjam a slow motion technikát.

    Béfé::

  5. batman

    Ez a blog unalmasabb mint a Duna TV. Szerintem.

  6. th

    s ráadásul 1 rakás csigafaj kétnemű :-) perverz egy tévé lesz!

  7. k.k.

    Szerintem nagy figyelemnek fog orvendeni a musorotok, foleg az idosebbek koreben… a Duna Tv-t is inkabb az idosebbek nezik…;-) majd ha NAGY leszek, valamikor…akkor majd en is megnezem a musorotokat…;-)

  8. Alpar

    Hmm…sohasem untam a Duna TV-t, mert mindig volt mas ado is es csak az erdekes programokat neztem meg ott. Peldaul az elso jo dokumentumfilmeket a Dunan lattam. Szoval, ha van mas ado is, amire at lehet kapcsolni, akkor nem unalmas a Duna TV :)