Munka van.

Félsziget HUMORFESZT
(Powered by The Szomszédnéni Produkciós Iroda.)

Július 27., csütörtök, Humorfeszt villa
13.00 Bikini Art/Humor. Könczey Elemér karikatúrista bikinis lányok testére rajzol kedvenc karikatúráiból. Az első alkalom, amikor nem baj, ha nevetnek a testeden. (HU-RO-ENG)
14.00 “Inside Ciccolina” Bálint X. Ferenc fergeteges festmény-kiállítása (HU-RO-ENG)
14.15 “A hal úszik, a madár repül, de a teve köp” – Felméri Péter – 3. Erdélyi Humorfesztivál nyertesének önálló estje (HU)
14.45 “Egy nő, aki nem visel semmit, csak karikatúrákat” – karikatúra-fürdőruha készül a romániai magyar napilapok karikaturistáinak rajzaiból – Könczey Elemér (Krónika), Mihály Adalbert (Udvarhelyi Híradó), Keller Emese (Új Magyar Szó), Para István (Hargita Népe). Az exkluzív papírkölteményt egy fotómodellen mutatjuk be. Figyelem, a lány csak papírt fog viselni! (HU-RO-ENG)
15.00 “A Da Vinci Hód” – Szomszédnéni Produkciós Iroda humorest. Dan Brown nagysikerű regényének, “A Da Vinci Kód” magyar változata. Az előadást a Magyar Kaotikus Egyház, a Nemzeti Kulturális Ökörség és a Magyar és Román Ormány támogatja. (HU)

Július 28., péntek, Humorfeszt villa
13.00 Hogyan szabaduljunk meg a madárinfluenzától egy baseball-ütő segítségével? Interaktív gyakorlatok a közönség részvételével. (Stupid Versenyek Sorozat – versenyenként egy üveg pezsgőt nyerhetsz.) (HU-RO-ENG)
13.15 Fotózás George Bush-al és Osama bin Ladennel. Halálos ellenségek, de nálunk kibékültek egy fotó erejéig. Neked van-e fotód velük? Interaktív fotó installáció. (HU-RO-ENG)
13.30 „Pánik a zárdában” – Tóth Szabolcs karikatúra kiállítása. A kiállítás után a szerző bikinis lányok testére rajzol kedvenc karikatúráiból. (HU)
14.00 Ki lesz a legjobb viccmondó? Viccmondó verseny magyarul. (HU)
15.00 Concurs de glume. Viccmondó verseny román nyelven. (RO)
15.30 “Hülye Járások Minisztériuma” – klasszikus abszurd jelenetek amerikai és angol szerzőktől Bálint Ferenc, Bíró Zsombor és Tóth Szabolcs és előadásában (HU)

Július 29., szombat, Humorfeszt villa
13.00 Ferde tükör – Molnár Adalbert karikatúrista kiállítás-megnyitója. A kiállítás után a szerző bikinis lányok testére rajzol kedvenc karikatúráiból. (HU)
13.30 A Félsziget legrosszabb vicce – vetélkedő! A legrosszabb, legszakállasabb, leghumortalanabb viccet keressük. A legnagyobb fapoént. Minél rosszabb, annál jobb. (HU)
14.00 Olcsó Tránszilvánian Szájönsz Fiksön – Szomszédnéni Produkciós Iroda vadonatúj humorestje. Hegesztőszemüveg használata kötelező! (HU)
14.45 Székely Csaba parodista PARODEÓZIK (HU)
15.00 Sokan, mint a gonoszok, avagy a Világegyetem a Félszigetre kihelyezet karának megnyitója:
Interaktív vesézés:
Gáspárik Attila (humorista, médiaszakember)
Székely Csaba (parodista, újságíró)
Kelemen Attila (Transindex főszerkesztő)
Bálint Ferenc (festő, humorista)
Tóth Szabolcs (humorista)
Jakab-Benke Nándor (transzblogger)
Ilyés István-Iván (dramaturg)
(HU)

Július 30., vasárnap, Humorfeszt villa
13.00 Pantomim iskola kezdőknek és haladóknak (HU-RO-ENG)
13.30 Humor: szív küldi májnak – A Félsziget hete alatt a Humorfeszt villában egy urnába bele lehet dobni az olyan ötleteket, szituációkat, helyzeteket, amiket szívesen látnál humoristák vagy egy humortársulat előadásában. Ezekből rendeznek egy előadást a Félsziget humorprogramjában fellépő humoristák. (HU)
14.00 “Politikai pornó” – Bíró Zsombor – 3. Erdélyi Humorfesztivál III. helyezettjének önálló estje (HU)
15.00 The Dolby Surround Sistem Comedy Group (UK) Kraig Andrew és Michael Ulm két nagy-britanniai születésű, alternatív szemléletet képviselő humorista, akik fellépéseiken arra vállalkoznak, hogy elhagyva a szórakoztatás szöveg-vonatkoztatását, csak zenével és mozgással – pantomim és mimika segítségével szórakoztassanak. Előadásuk címe: Socks and the City. (HU-RO-ENG)
15.45 Paradicsom Wars – 50 kiló puha paradicsom arra vár, hogy valakinek a képébe dobd. Interaktív harc. (HU-RO-ENG)

A programok a Félszigeten a Humorfeszt Villában (ROMTELECOM) lesznek megtartva. A humorprogram négynapos, csütörtökön kezdődik.

Megjegyzések lezárva.