Legogyár

Rémálom
Néha mondom az embereknek, hogy milyen szerencsés vagyok, mert humorral foglalkozom, és nem a Legogyárban dolgozom. Valamiért a Legogyár csomagolóosztályán dolgozni az én rémálmom.
Hétköznapok
Félszigetről visszajönni kicsit kiábrándító – visszatérni a hétköznapi tennivalókhoz: jön hozzám I., a bio-energetikusom (Akiben nem hiszek, de ez nem zavarja, azt mondja nélküle is működik ez a pozitív woodo, amit csinal.), meg megyek egy napra Verespatakra fényképezni (Míg lehet, abban sem hiszek, hogy a Greenpeace bármit is elérne ott.) talán felugrom Házséhoz Budapestre megnézni Prodigy-t a Szigeten (Kicsit hitetlen vagyok én, veszem észre.) és szerződés szerint össze kell hozzunk egy újabb rádióműsort TSz-el.
Félsziget
De vissza a Félsziget témához – egy egész villát kaptunk a négynapos humorprogram megszervezéséhez , s nem értem, hogy mikor 40 fokos melegben van jéghideg sör, strand és bikinis csajok, miért jönnek az emberek röhögni? Teltházas négy nap – cucc.
Szepessy Szabolcs, aki a Félsziget főszervező, rendesen megszívatott utolsó nap. Mondta, hogy hallotta, hogy teljes csőd volt a humorprogram, nem jöttek el az előadók, nem voltak nézők és ez gáz. Utána tartott pár másodperces szünetet, és röhögve mondta, hogy nyugi, csak basztat.
Hülye főszervezői humor.
:)
Jövőre kinéztünk egy nagyobb helyszínt a humorprogramnak, kíváncsi vagyok sikerül-e megfűzni.
Körülbelül 7-en dolgoztunk, hogy minden működjön. A legjobb munkaköre Fegyvernek volt, akinek az volt a dolga, hogy megfűzzön egy modell alakú csajt, aki később viselné a karikatúrákból készült bikinit.
Körülbelül így kezdhette a leszólítást: „Szia, látom jó tested van, segítnél nekünk?”
Volt még Gáspárik, aki a Szombat Délutáni Gecizés programunkban alakított nagyon, Kelemen a Transindextől, JBN, Humorfeszt nyertesek, Iván a rapper-dramaturg, Könczey, aki meztelen lányokra rajzolt karikatúrákat és 50 kiló puha paradicsom, mint önálló entitás, ezzel a program végén háborúztunk.
JBN a MIT biciklizős autonómia-törekvésével párhuzamosan meghatározta a Szombat Délutáni Gecizés programpontban az új közös projektünket: Tankkal az Autonómiáért.
Bíró Zsombor szerint a terroristák, mikor fáj a fejük – Algocalmin helyett túszokat szednek.
Nekem meg a TSZ-el közös napi Szomszédnéni happeningek mellett volt egy festménykiállításom „Inside Ciccolina” címmel, aki nem volt ott a Félszigeten az megnézheti majd ősszel a Bulgakovban – Orbán János Dénes és Könczey Elemér méltatásával.
Feeling
Együtt reggeliztem valakivel, aki szerint az idei Félszigetnek már nincs olyan feelingje, mint a korrabiaknak. Utána hozzátette, hogy: persze az is lehet, hogy ő öregszik.
Szerintem ő öregszik.
Mikrofon
Student Travel megkért, hogy utolsó nap a nagyszínpadon vezessek le egy sorsolást, ami alapján kiderül majd, ki az a pár, aki megnyeri a 4 napos párizsi utazást. A mázlista nyertesek. Én kaptam a cuccért egy kulcstartót. :) De legalább elmondhatom, hogy beszéltem ugyanabba a mikrofonba, mint Lovasi, Parazitii vagy a Rasmusék.
Brigi
A húgom jön fel Kolozsvárra egyetemre októbertől – hajszíne meghatározhatatlan, kék szemű, profi csaj, ellopta a pasija motorbiciklijét, és könyv nélkül repesztett, elvittem egyszer Krajczarba, Bulgakovba – utána mindenkinek mondta milyen lepattant helyekre járok – szeretnék egyszer olyan menő lenni, mint a húgom.
Jövő
Szabad az augusztusom, tud valaki ajánlani valami programot? Nagyon mennék.

Béfé::

Megjegyzések lezárva.