Miféle Félsziget?

Ki emlékszik arra már? Jonnek a dolgok egymasutan kemenyen. Peldaul ma Zolival a dobossal probaltunk, meg holnap is fogunk probalni, meg holnaputan is probalunk, de holnaputan a szinpadon probaljuk eloadni azt amit ma meg holnap osszehozunk. Nekem nagyon tetszik ami eddig osszejott. Sok lehetoseg van a humor es a dob kombinalasaban. Es jobb dobfesztivalon humorizalni, mint nagytataeknal ribizlit szedni, mint most a testverem, vagy kaszalecket venni, es megint megkerdezne tolem, hogy: Ennek aaaa… a… hogyesmonnyam…aaa….CIRKUSZELETNEK mikor lesz vege?? Ilyen kerdesekre kell neha valaszoljak.
Valamikor nagyon szerettem volna dobos lenni, vagy rapper. A humoron keresztul mar reppeltem kozonseg elott, most meg dobolni is fogok.
Ha lejar a dobfesztival egyenesen Varadra megyunk, majd MUUVIII filmfesztivalra. Kiskoromban igaz nem szerettem volna mindenkepp Varadra menni, azt sem tudtam van ilyen, de a humorral ez is osszejott. Mindenhol akad egy kis dolgunk. Kozben Felmerivel szovogetunk egy filmtervet, ami annyira titkos, hogy meg ti sem szabad tudjatok, ugyhogy: PSSSSZZZZZTT!

TSz

2 válasz: “Miféle Félsziget?”

  1. Péter

    SSSTT!

  2. magniK

    Hűűűű be lazaaaaaa!!! Sakkor kaptok ti is Oszkárt???