Verespatakról nemonnan

Váradon maradtam a táborban, a többiek elmentek kirándulni Verespatakra. Mikor hallottam, hogy lesz a kirándulás, nagyon örültem. Milyen jó blogbejegyzést írhatok majd rögtön az élmény hatása alatt Verespatakról – gondoltam. De aztán kiderült, hogy Verespatakon még nincsen internet. Így akkor nem mentem, hogy megírhassam innen Váradról a nagyon friss bejegyzést Verespatakról. Ez sem a legjobb megoldás, merthogy nemigen van mit írjak Verespatakról, mivel nem vagyok ott. Na de hát ezért kétszemélyes ez a blog, hogy az efféle nehézségeket könnyedén áthidaljuk. Úgyhogy rögtön felhívom Béfét, aki élőben tudósít majd. Nem árulom el neki, hogy közben írom a blogba, hátha elárul valami nagyon titkosat is. Nos, hívom is…….már cseng………nem veszi fel a genyó……szokott így csinálni………csak nem veszi fel…..már kétszer kinyomott. Ok, hagyjuk őt, ha ő nem veszi fel, akkor felhívom Felméri Pétert Kolozsváron, tudósítson ő Verespatakról………már cseng…….

Tsz: Szia, szerinted milyen Verespatakon?
FP: Szerintem milyen? Hát nem tudom, még soha nem jártam oda.
TSz: És ha ott lennél, szerinted milyen lenne?
FP: Hát gondolom van ott egy patak, amelyik veres, és úgy is hívják, meg mellette van egy bánya, de nem tudom, hogy van-e. Nem tudom, hogy működik ez, nekifogtak-e ásni már.
TSz: És ha most ott lennél egy kiránduláson, akkor milyen lenne szerinted a hangulat?
FP: Hát attól függ, hogy esik-e az eső.
TSz: Vegyünk borús időt, de nem esik.
FP: Hát akkor ha volna például egy labdánk, elég jól el tudnánk tölteni az időt.
TSz: Várod az esti tábortüzet?
FP: Igen, nagyon várom már, mindenki elmegy majd és gyűjtünk fát, és megrakjuk a tüzet, és nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Milyen jó, hogy elmentünk, nagyon jó.Nagyon kár, hogy csak egy napra jöttünk, szerettem volna egy egész hétre jönni, és minden este gyűjteni fát a tábortűzhöz, meg tüntetni a bánya ellen, vagy mellette, attól függ, hol a tűz.

TSz

8 válasz: “Verespatakról nemonnan”

  1. zsilvölgyi

    hozzatok nekem is aranyat

  2. bacsa

    az embereknek semmisejo? Ha van banya, mie’ zarjuk be. Ha nincs banya, mie’ nyissuk meg!!! Az emberek egy nyuuug. Az emberek egy PITA. En Thompson gazella szeretnek lenni, inkabb. Vagy cerkofmajom.

  3. F.Péter

    A végén úgy belejöttünk a tábortüzelésbe, hogy a bennszülöttek (értsd ottani lakósok) azt mondták, hogy meglincselnek, ha még egy csűrt el tábortüzelünk.

  4. etele

    en sem voltam patakon,de voltam a SZPI eloadason. minden fellepeskor masak vagytok igy nem unni az eloadast.kosz h. voltatok, es BF! remelem nem doglunk meg az informacios kozpont nem igazolta a 4321es telefonszamot.csa

  5. Szomszédnéni

    Te túléled, Etele.
    Nyugi.

    Béfé::

  6. NMS

    Verespataknál ezerszer jobb volt egy kellemes társaságban elsörözgetni estig a Sárgában :) s röhögni sok hülyeségen és mesélni horror filmeket :)
    jövőre sem megyek Verespatakra! Irány a Sárga!

  7. Szomszédnéni

    Mer Nemes bazmeg, te nem vagy kornyezetvedelmileg erzekeny, bazmeg. Mint mi, bazmeg. A tobbiek, bazmeg. Olyan erzekenyek vagyunk, hogy csak na, bazmeg. A kornyezetvedelemre is, bazmeg. Es mikozben ti ittatok, mit gondolsz, mi mit csinaltunk Verespatakon, bazmeg?
    Mert azt hiszed Verespatakon nincs kocsma, bazmeg? Bazmeg bazmeg.

    Befe::

  8. sK

    amugy nem thompson.
    es az egeszalakos szo igy hagzik: vad erszenyes thomson gazella (c)!