Tengeri cuccok

Egyszer, ami nem volt jo:
Tiz orat allni meg neha aludni, meg neha allva aludni egy vonat folyosojan. Egy kulfoldi kisse remult arckifejezessel kerdezte Gadatol, hogy tud angolul. Tud. A kulfoldi uriember remulten magyarazta, hogy ugy gondolja rossz vonatra szallt fel, mert neki azt mondtak az allomason, hogy intercityvel fog utazni. Megneztuk a jegyet, rendben volt, jo vonatra szallt fel. Hat egy kicsit szurprájzd vagyok, mondta angolul a pofa.
Visszafele sem volt fenyesebb a helyzet, legalabbis nalunk (bf mashova kapta a jegyet). Egy fulke amelyben kilencen valtogattuk a helyeket, a tizedik utas a kutya volt. Ket anyuka beszelgetett a jelenlevo kolykeik etkezesi meg urulesi szokasairol, az egyik neha meg is szoptatta az egyiket. Szinte rambizonyitottak, hogy az egyik ulesen talalt pornolap az enyem, a nagyobbik kolyok dojnakat enekelt, a kissebbik imadta ledobni a foldre dolgokat, egeszen amig fiukul turelmesen felvettuk neki, ez kb Ploiesti-tol Predealig sikerult neki.

Na ennyi volt a rossz, meg talan a szombati ebed, de a tobbi szuper volt.
Minden nap elmondtak, hogy masnap eso lesz, aztan nem lett. Minden nap furodtunk, mint allat, mert masnaptol nem lehet, de aztan raszoktunk, hogy ugysem lesz semmi eso. Amikor indultunk haza, akkor lett. Mosolyogva neztuk azokat, akik akkor szalltak le a vonatrol, a pechesek.
Rengeteg ember, rengeteg topless csaj, nudistak, olcso sör, kaja boven, ja es meg par eloadas. Azt nem irom meg, hogyan sikerult nehany eloadasrol megiscsak meglogni, mert lehet a szervezok is olvassak a blogot, es jovore is szeretnenk menni.
Eforie Sudon taboroztak a Mediabefutos nyertesek, meg szervezok, leugrottunk oda egy nap. A leugrottunk szot jobb hianyaban hasznaltam. Tulajdonkeppen az volt, hogy nekivagtunk a partnak gyalog, mert ugyis csak 9 kilometer. Kiderult, hogy 15. Befe mezitlab vagott neki, annyiban jol jart, hogy epen maradt a cipoje. Nem is gondoltuk, hogy az a kellemes homokos tengerpart nem vegig olyan kellemes, neha mocsarbol, vagyis valamifele hinarganebol kellett kiszedni magunkat, tuskes bozoton masztunk at begyujtve nyolc napon belul gyogyulo sebeket, kecskek elol menkultunk amig kutyak nem tamadtak rank. Egy, a reszegseg es az elmebaj kozotti allapotban levo no kiabalt utanunk, hogy: Eu sunt, nu fugiti. pedig nem is futottunk, tuskekkel diszitett labbal nemigazan futkoraszik az ember. Na de megerkeztunk. Annyi volt a gond, hogy nemigazan sikerult talalkozni a mediabefutosokkal, csak nehanyukkal. Visszafele mar stoppoltunk, egy alak vett fel, aki a felesegevel telefonalt, es nem szabadott beszelgetni, mert a felesege gyanut fog. Nos ilyen volt a csutortok.

Befe neha megprobalt felkelni napfelkeltet nezni, egyszer sikerult is neki, de akkor epp valami felho volt a musor helyett. Pedig az elkepzeles jo volt, Kispalt hallgatni a tengerparton napfelkelteben. Ha nem lenne olyan koran a napfelkelte, en is kiprobalnam. Talan a legillobb Kispal szam a “Homlokom hozzad nyomom” cimu lenne.

Pentek este ingyene Hi-Q koncerttel egybekotott reklamzabalok ejszakaja volt. Eloben latni a Hi-Q-t nagy elmeny volt (irom ezt remelve, hogy sikerult helyesen leirnom a nevuket).Mondtak magukrol, hogy az egyikuk a legaranyosabb srac, a masik a legviccesebb, es legbeszedesebb, a lany meg a legszebb es legtehetsegesebb. Azt nem mondtak, hogy egesz Romaniaban-e, vagy csak naluk az utcaban. Meg volt egy humorista musorvezeto, valami Bobo, egeszen ugyes volt.

Gadanak sikerult igazi eletmuveszeket fotozni, majd elkerem, es felteszem. Tudtak azt csinalni, hogy deli oraban teljesen mozdulatlan osszhangban aludtak orak hosszat asztalra hajtott fejjel egy mukodo hangfal tarsasagaban.

Sikerult nezokent reszt venni egy nemletezo topless contesten. Nem bantuk, a parton minen nap az volt.
Egyszer probaltunk epiteni homokvarat, erre mire kesz lett volna, egy kb megnemlehettudnimilyennemu korban levo kisgyerek odajott, mellozve mindenfele bevezetot szetrombolta a varam, majd mosolyogva elment. Elhataroztuk vegigjarjuk a partot es minden kis pulya varat szetromboljuk, de aztan feltunk a szuloktol.

Na, tehat jo volt, es az volt a legjobb, hogy olyan szabadsag fìlingunk volt, mivel nem volt melo, nem kellett fellepnunk, meg nekem hogy Gadanak is sikerult eljonnie.

Vannak fotok is, de nem nalam, ugyhogy hamarosan kovetkeznek illusztraciok Bf-tol.

TSz

Megjegyzések lezárva.