Goodnight Transylvania … wherever you are.

money

Ez az első kifizetési igazolás a Rádiótól, aminek dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy akkor most hivatalosan rádiósok is vagyunk – kisebb koromban szerettem azt az amerikai sorozatot, ahol egy alak minden problémát megoldott az éjszakai rádióműsora alatt – legyen az gyilkosság vagy szerelmi bánat. Mindig is tudtam, hogy az ember álmai véletlenül teljesülhetnek. Már csak az az álmom kell összejöjjön, ahol repülök egy puha, fehérszőrű sárkány hátán megmenteni a királylányt a mindent felemésztő Feledés elől.

Szóval azt írja ezen a papíron, hogy „Venituri din drepturi de proprietate intelectuala”. Jó, hogy ezt írja. Sokkal jobb, mintha azt írná, hogy „Venituri castigate cu muls vaca”. Vagy „Venituri castigate cu dat mancare la porci”. És persze: „Venituri castigate fiind controlor bilete autobuz ”.

Béfé::

4 válasz: “Goodnight Transylvania … wherever you are.”

  1. Sz.Cs.

    Még ezeknél is van rosszabb. Például a “Venituri castigate fiind mancare la porci” vagy “Venituri castigate cu muls controlor bilete autobuz”.

  2. csuklanirossz

    “Venituri castigate prin predare la o scoala generala” áááárrrgghgggh

  3. bacsa

    Errol nekem a rádiós laska jut eszembe. (Laska, s rá dió.)

  4. just me

    |Abrandozas az elet megrontoja|… jelen esetben, almodozas… Meg sokan varjak a herceget, hogy megmentse oket… a rablok elol… ;-)