Pénzt is elfogadunk – Szomszédnéni Casting

“Torgyán József a kedvenc humoristám, de ő sajnos visszavonult.”, mondta A., az első Szomszédnéni casting kérdéseire válaszolva, aztán arra kérdésre, hogy készült-e valamivel, megterített, tányérokat vett elő, és levessel, továbbá szalmakrumplis bécsi szelettel próbálta a zsűrit lekenyerezni.
Véleményünk szerint, elég jól.
Bárcsak több ember lenne, aki különböző módszerekkel le szeretne fizetni bennünket, hogy bekerüljön a társulatba. És nem kell annyit készülniük, mint A-nak, pénzt is elfogadunk.
A castingon a női nemet Gy és H. képviselte, Gy. Gyurcsány Ferenc paródiával próbálkozott, de sajnos a közönségből senki sem ismerte föl, hogy az egy Gyurcsány paródia.
B. meg Jakab – Benke Nándor (a srác, aki vetkőzött a Humorfesztünkön) húga, aki sokkal csinosabb, mint Nándor, de sajnos Nándorral ellentétben nem vetkőzik.
N. marosvásárhelyi, kedvence Hofi és Latabár.
P. pedig egyszerre tud domináns karaktert és passzívat játszani. Erősségei között megemlítette, hogy akár két órát is tud egyfolytában széken ülni.

Eredményhirdetés szerdán a blablogon.

Béfé::

Egy válasz: “Pénzt is elfogadunk – Szomszédnéni Casting”

  1. tompicsibe

    Fú, az állati… szavazni lehet?
    Őszintén mondom, csajt nem érdemes bevenni, már ha TÉNYLEG tag kell, mert csak felesleges feszültség van belőle. Nem a csajok ellen vagyok..
    De ez a szomszédnénizés már így is kezd csálé lenni a sok cserével, és egy csaj most nem illene a képbe. más dolog, hogy mint a sztárvilágban itt is lehetne kavarni ilyesmivel a szart, de minek!
    A ti mindenkori triótok, nem épp olyannak néz ki, inkább aféle őrőmpoénkodás. Figyelemfelkeltésnek elég a pofon. Inkább ‘titkárnőnek ‘vegyétek be a csajokat