Messenger briefing, illetve hogyan készül egy EU humorest?

Messengereztem ma Tsz-el , Szomszédnéni ügyek, on line produkciós iroda megbeszélés. Most jó, hogy csak ketten vagyunk a társulatban, nem kell conference-mod-ot beállítani.
Szóval on-line briefing. Vágjuk a harmadik évezredet, mint állat. Cybersüti.
Megvan a következő premierünk címe: “Magyar vagyok, nem nudista!”, sőt megvan az azután következő humorestünk címe is – “Szeressük egymást, tehenek!”
Már csak a jeleneteket kell megírjuk.
Van egy ötletem, amelyikben én vagyok Lucifer és turisztikai látványosságként ajánlom a poklot, már két éve halogatom ennek a szkeccsnek a megírását, hátha most összejön.
A “Magyar vagyok, nem nudista!” estünk egy decemberi európai uniós hétre készül, ezen Erdélyt, többek között a Szomszédnéni és a Knock Out – brandek képviselik. Most tudtam meg, hogy minden EU tagországba megszervezik ezt a hetet, illetve pár még nem EU tagországba is – nálunk.
Az a jó az Unióban, hogy teljes alkotói szabadságot ad – nem fogják cenzúrázni a humorestet, mi hajtottunk végre egy kisebb öncenzúrát: eredetileg azt akartuk, hogy a következő humorestünk címe az legyen, hogy “Bugyi”, de végül a “Magyar vagyok, nem nudista!”mellett döntöttünk. Így megy ez.

Béfé::

3 válasz: “Messenger briefing, illetve hogyan készül egy EU humorest?”

  1. ZoltR

    Meghalt valaki?

  2. Szomszédnéni

    Nem tudom, kicsoda?

  3. robika

    Néhány, szerintem szép vers, magyar,
    és külföldi költőktől, de csak olyanok,
    amelyek Jómagamnak tetszenek.
    Vannak itt híres költők, és amatőrök egyaránt.