Kevésbé humoros dolgok egy humorista életében 2.

A”Kevésbé humoros dolgok egy humorista életében 1.”-ben (egy korábbi bejegyzés) a mosásról írtam. Persze sokkal több kevésbé humoros dolog van egy humorista életében. És váltakozó súlyúak. Ma reggel körülbelül 8.45-kör szakítottunk: én és Laura. Vannak olyan napok, mikor jobb lenne nem felébredni ilyen korán, mert csak ilyen dolgok történnek. Persze volt kiabálás is, meg csalódás, meg bezzegezés, mint a szakításokban általában. Most már mindketten megnyugodtunk, ahogy annak lennie kell. Készítettem kávét is magamnak és vettem egy kiscsomag kék Pall Mallt, noha nem cigizem, de gondolom így megy ez. Nincs nagy tapasztalatom az ilyenekben, nem szoktam szakítani. Laurával már öt éve voltunk együtt, azt hiszem ő megunt engem és én meguntam őt. Persze ez még nem elég indok, negyven évig is el lehet élni így, rengeteg a példa erre.
Tegnap este Betuker Ingeborggal arról beszélgettünk, hogy milyen jó a felszínesség, azok a jó semmitmondó beszélgetések az időjárásról és Paris Hilton legújabb videójáról.
Ma reggel vége lett a felszínességnek.
Laura profi csaj, kávézni megyek délben vele. Jobban szeretek beszélgetni, mint csapkodni dolgokat.
Most Messengerezünk.
Mondja, hogy akkor ne feledjem a déli kávét.
Mondom, hogy jó.
Mire ő: ez lesz az after party.
Azt hiszem mindeketten olyanok lehetünk most, mind valami nyugtatóval belőtt valamik.
Most nem tudom mi lesz.
Munkába kellene temetkezni, de nem vagyok az a típus, aki munkába temetkezik.
TSz mondta, hogy az Breaking News lesz a baráti társaságunkban, ha én és Laura már nem leszünk együtt, mert öt év csak öt év. Szóval Breaking News a hálózatban.
Közösen bérlünk Laurával valamit, egyikünk el fog költözni. Minden valószínűség szerint én fogom felajánlani, hogy elköltözöm. Este még csesztettem G.-t, aki lakást keres, hogy addig is míg talál, milyen a híd alatt lakni? És milyen az internetkapcsolat? Ki kell nézzek magamnak egy hidat. Ha valaki tud egy jó hidat Kolozsváron, szóljon.
*
Mindig furcsa, mikor egy kapcsolat véget ér. Inkább édes, mint keserű. A finalitásnak van egy olyan édes utóíze, ami elnyomja a keserűt. Aki csak a keserűt érzi, egysíkú.
*
A legrosszabb szakítás persze az első volt nekem. És még csak nem is jártam a lánnyal.

*
A fenébe is, most dolgozni kellene, tényleg, kész a jövő vasárnapi humorestünk szövegkönyve, meg aztán szombaton egy festménykiállításom is lesz a Bulgakovban, de valahogy nincs kedvem. Nem dolgozom. Kunszt.
*
Flashbackek. Van egy olyan, hogy az ember csak a jóra emlékezik. Próbálok a rosszra is, hogy egyensúlyban tartsam magam.
*
Bassza meg, megint ismerkedni ismeretlen nőkkel. Szia. Szia. Jó a zene. Jó. Neked is a kedvenced az ATB? Persze. Imádom. Én is. Jaj, de jó. Kurva jó. Egy közös pont. Ja. Great.

Béfé::

7 válasz: “Kevésbé humoros dolgok egy humorista életében 2.”

  1. Kalóz Pipi

    Erre más nem lehet mondani, csak hogy “shit happens”. Azzé tudjál róla, hogy sokan vagyunk, akik szeretünk.
    PS. Az “after party” ijjenkor jó buli szokott lenni, csak az ember még nem tud róla. Rhett Butlertől Karenyináig és Emma Bovary-val bezárólag eljátszhatja magának ez ember a fél világirodalmat… :)

  2. BaBe

    Hűűű, ez tényleg kevésbé humoros… :(
    Munkába temetkezni? Hasznos ötlet; a te munkád a humor (persze más is), emögé el lehet bújni.
    Együttérzek, de tényleg! Nem nyálazok, mert azt nem szereted.
    Óóó ez az ismerkedés szitu, hogy a sok fura arc, elvileg megfelelnek a kritériumoknak, és mégsem.
    Persze Béfét nem kell félteni, gondolom én.

  3. csuklanirossz

    Ismerek egy többé-kevésbé szélmentes hidat a Monostoron és az átmeneti időszakra kölcsön tudnék adni egy igen jó minőségű sátrat, eső után folyó vízzel, délben innen-onnan puffogó gázzal, szóval teljes a felszereltség.
    Vérző szívet csak átültetéssel lehet gyógyítani, van egy listám is, ha gondolod felírom a te neved is, hátha kerül egy donor.

  4. Szomszédnéni

    Híd Ok. Szív van.
    :)

    Béfé::

  5. In exelszisz deo

    Szárnyalj! szárnyalj! Egyél sok tökmagot, az jót tesz a prosztatának!
    És a világért se menj a városba kockás sál nélkül, ezt a lelkedre kötöm, mert ilyenkor nem szabad! Sose lehessen tudni. Legyen nálad jó bőven pénz,az egy jó érzést ad, tudd meg. Egy hét múlva meg már látni fogod a végét!!
    Tudok egy nagyon jó csajt. Meg olcsó lakást a központban.

  6. Szomszédnéni

    Profi.

    Béfé::

  7. g.

    Olcsó lakás a központban?? hmm…. engem is érdekel. Kipróbáltam..híd alatt annyira nem jó :)