Hosszú hétvége

Azt hittem, hogy egy szakítás olyan egyszerű, hogy szakítunk és annyi. Nos, nem olyan egyszerű. Egy egész folyamat, nem a „letépem a tapaszt a sebről, észre se fogom venni” izé. Amit el akartam kerülni az a „Bridzsit Jones effektus”. Egyszer olvastam vonatot azt a könyvet, onnan tudom. Szóval nem tettem semmi olyat, ami klasszikus szakítás utáni stuff. Nem rúgtam be és nem vettem csokit se.
Persze telefonon még beszéltem párszor Laurával, párszor meg ordibáltunk is, hogy ne legyen unalmas a diskurzus, de a nagyján már túl vagyok.
A tegnap este leteszteltem magam: ha nevetek a Seinfelden, már jobb. Nevettem. Szakítás után is, valahogy véletlenül megnéztem egy Seinfeldet, azt még faarccal. Szóval jó az irány. Este már írtam egy abszurd manifesztet arról, hogy mit kívánna a székely nemzet egy ufóinvázió alkalmával.

Két embernek mondtam el face-to-face a szakítás cuccot: az egyik az anyám (ő nem érti) a másik meg a maffiózó-unokatesóm, aki megkérdezte, hogy ne tegyük el láb alól Laurát?
Mit mondjak, nem könnyű ilyen családdal.

Béfé::

15 válasz: “Hosszú hétvége”

  1. szivdoktor

    Be kell rugni. Az segit. Meg szet is kell rugni. Szinten az seggit…

  2. Szomszédnéni

    :)
    TSznek van valami vodka-prodzsektje a héten.

    Béfé:.

  3. bacsa

    Valoban nem olyan egyszeru, egyeseknek. Ugyanis vannak akik szeretik vilagga kurtolni.
    Mer hanem egyszerubb.
    :P

  4. Alexandra

    Én is együttérzek, de a Laura lelkével ki törödik? Biztos ő sincs jól.

  5. Szomszédnéni

    Nem tudok mit írni erre Alexandra.
    Béfé::

  6. dani

    legjobban nozni szakitas utan lehet…bemessz egy barba es “felmered a lehetosegeid” :) …olcso trukk : kuldesz egy pohar vorosbort annak a nonek, aki tetszik…utana hosszan elnezed…ha elfogadja a piat es visszamosolyog nyert ugyed van..ha meg nem akkor mar ennel rosszab ugy sem lehet…loverseny is nagyon bejon..mert szabadon anyazhatsz meg orjonghetsz…a seinfeld az pedig absz. nyero :) ..ajanlom a “family guy”-t meg az “american dad”-et is…

    dani

  7. csuklanirossz

    A közös barátokon osztoztatok már, ki fogja majd kapni TSz-t? Jobb lesz minél előbb lépni ebben az ügyben.

  8. Szomszédnéni

    ?

  9. BaBe

    Belehet rúgni, meg lehet “csakazértis, basszameg, megdugok három nőt az éjjel” fílinggel nekigyűrközni, de szeintem Béfének ez most nem igazán. Mármint bocs, hogy feltételezem, hogy bármennyire is ismerlek. Csak szerintem aki öt év utáni szakítás ellenszeréül hozzáfog be-pótcsajozni, hát az nem igazán öszinte ember.

    És Alexandrával is egyetértek! Úgy olvasom, Laura nem volt genyó az ügyben, szóval neki is bizonyára rossz. Ha olvasod ezt, Kedves Laura, üzenem, hogy együttérzek veled!

    Ez a barát-felosztás pedig baromi rossz ötlet. Jó esetben, erös tréninggel, egymást igazán ismerő cimborákká válhattok Laurával (na ez mondjuk tényleg nem egyszerü), és ez esetben megnómaradhat a közös baráti kör. Vagy használhatjátok felváltva a barátokat :) / és MSJ /

  10. BaBe

    Jajj, néhány plusz karakter is beficcent ‘ez esetben megnómaradhat a közös baráti kör’ helyett természetesen azt akartam írni hogy megmaradhat..

  11. Szomszédnéni

    Jaj, de naiv vagyok, Csuklanirossz. Nem értettem ezt a közös barátokon való osztozkodás dolgot. Nem tudtam, hogy kell ilyet. Mondom még nem volt ilyen szakításom. Na, de hátha mégsem kell osztozkodni.
    Béfé::

  12. Áron

    Nézd a pozitív oldalát a dolgoknak, még ha nehéz is: most végre ráhajthatsz Dancs Annamarira!

    Ami még ilyenkor pozitívan tudja motiválni a férfiembert: képzelj el magadnak egy találkozást öt év múlva a szakítottal. Mi lenne a jó: te görnyedten, kopaszodó fejjel, egy elnyűtt norvégmintás puloverrel, karodon egy fejjel magasabb, 50 kilóval súlyosabb matronával? Vagy esetleg lezserül odaköszönsz, amint lehajtott fejjel próbál
    elsurranni melletted a babakocsival, remélve, hogy nem veszed észre a három méterrel előttük menetelő férjét?

    Van rosszabb is: szakítás után otthagyni a tévét, aminek a részleteit még két évig fizeted :) Miért hosszabbak a részletek kifutási idejei mint a kapcsolatok?

  13. Szomszédnéni

    Élveztem a “tévés meglátásod”. Olyan jó Seinfeldes. :)
    Lehet írnod kellene több ilyet.

    Béfé::

  14. Áron

    Kösz, saját tapasztalatból írtam. Igaz, mérlegeltem a dolgon mielőtt szakítottam, de végül az jött ki, hogy megéri.

    Legalább a garancia papírokat elhozhattam volna, vagy ha még gonoszabb lennék, akkor egyenesen a távirányítót. Érezzék azért a hiányom, csedráku!

  15. Áron

    Elgondolkodtam: tényleg Seinfeldes. De csak azért, mert George viszont nem hagyta volna annyiba!