Ujabb ekezet nelkuli bejegyzes gyertyakrol es kormokrol

Lassan megszokott kellek mindennapjaimban a kormomre egett gyertya. Talan ezert is ilyen fura, hogy keszen vagyunk a vasarnapi humoresttunkkel. Meg azt is sikerult megszervezni, hogy rogzitjuk a hangot is meg a kepet is, hasznalunk belole az oktoberi radios musorunkba is. Ugyhogy most lazan probalgatunk, el kell meg probalnunk par jelenetet, nem mintha nem menne, csak azert, hogy ne rohogjuk el magunkat kozben. Ez altalanos kerdes altalaban, hogy hogyhogy nem rohogjuk el magunkat kozben. Azt szoktam mondani, mert mar elore tudjuk a poent, na de azert most keszult par olyan jelenet, amelyet nehez megallni. Izelitokent a felhozatalbol, lesz ciszterciek rendje, nagyon kover ember, sok ufo, bugyi, vers, karmester, illemtan, akar okulni is el lehet latogatni a Bathoryba vasarnap este 19 oratol.

Az erdelyi animaciorol fogok kerekasztalbeszelgetni ma delutan a Filmtett feszten. Megigertem, hogy veszek inget, mar csak azt kell eldontsem, hogy rollerrel menjek, vagy ne. Ha rollerrel megyek, mindenkepp olyan inget veszek ami megy hozza. Meglatom majd.

Nem dokumentaltam a mult hetvegemet, es ha 80 ev mulva felutom ezt a blogot emlekezni, nem lesz benne, ezert gyorsan beszamolok. Csikban csapott egy nagy bulit a Role, tizeves az Agora Alapitvany, ami ok is egyben. Ott voltam musorvezeto, meg ujabb dobkurzust tartottam a kozonsegnek. Ugyanezt a dobkurzust megtartottam Csikban nyaron a dobfesztivalon is. A buli utani allofogadason odajott egy tipikusan bajuszos szekely csaladapa, es elmondta, hogy lenne egy kerdese, felteheti-e. Nagyon komolyan hangzott, ilyenkor mindig egy ujabb meghivasban remenykedem, aztan feltette a kerdeset, igy hangzott:
– En es a csaladom, hat…mindannyian…mar ketszer reszt vettunk a dobkurzuson, most is, es a nyaron, ezert nem kaphatnank-e valamifele igazolast errol, vagy oklevelet, hogyha majd munkat keresek, akkor tudjam belefoglalni az oneletrajzomba.
Tehat vannak huje emberek Csikban is.

Holnap meltatnom kell Befe kiallitasat. A Bulgakovban lesz a megnyito, 17 oratol. Ugy gondolom ilyenkor illik egy tobboldalas elemzest felolvasni, igy lattam legalabbis a mult hetvegen egy hasonlo esemenyen. Keszulnom kell arra is. Sok szenvedes es harc eredmenye ez a mu, talan ezt kellene megragadnom valahogy. Kivancsi vagyok Konczy, OJD es Nono meltatasaira, hatha nem ugyanazt fogjuk mondani. Tulajdonkeppen ettol nem kell felnem, mert mar lattam a kiallitando anyagot, es nem ad egyertelmu ertelmezest.

Ilyen dolgok.

TSz

Megjegyzések lezárva.