Csìki egyenruháról, Kreténrôl, rádió, ilyenek

Hetfoi napon egy almatag delutani oraban ramrontottak a munkatarsaim. Valamifele kommandoellenorzesre tippeltem. Arra is gondoltam, csak ugy siman megvernek, miert ne alapon. Kicsit engedett a feszultseg, amikor felfedeztem Ildiko kezeben egy tortat. Hat megleptek. Nem nagy enekesek egyikuk sem, de azert probalkoztak. Toluk kaptam a csiki egyenruham elso darabjat. Ez egy olyan kremszinu nyakkendo, amelyen pityokak vannak. Mindegyik mas, mint ahogy az a valos eletben is lenni szokott, sot meg nevuk is van. Jovo nyaron a pityokafesztivalra ezzel fogok jelentkezni. Megfuttattuk, hogy nem mindegy hol viseli az ember. Peldaul egy Karcfalvi falunapokra nem vennem fel, ugyanis arrafele erzekeny lelku emberek laknak, felreertenek talan a kozeledesemet, es mint tudjuk, arrafele a lelki problemakat nem pszihologussal oldjak meg, hanem bicskaval.
Kaptam meg tesomtol vilag legflowerpowerebb ingjet. Anyum megtiltotta, hogy Csikban viseljem. Pofon fellepesen igen, de Csikban az utcan nem.

Tegnap megjott a Kreten, merthogy jar nekem. Azon nottem fel. Kivetelesen jo ez a szam, rengeteg dodo van benne, van afrikai dodo, kinai dodo, hawai dodo. Egyik kedvenc karikaturam belole, amikor anyuka kisfiat orvoshoz viszi, a kisfiunak pedig az egyik szeme foldig er, ugy huzza maga utan. Az orvos: – Pistike, mondtam mar, hogy nem szabad belenezni a porszivoba.
Otthon ne probaljatok ki.

Ma delutan fel hattol Havi Agytakaritas, a kolozsvari radioban. En mar hallottam kedden, de mar elfelejtettem a poenokat, ugyhogy fel hatkor en is berakom a winamp-ba, mert ugye Csikban nem megy ez a radio.

TSz

3 válasz: “Csìki egyenruháról, Kreténrôl, rádió, ilyenek”

  1. blk

    ez akkò szu:linap?

    Isten éltessen, bö!

  2. Oogie

    Szerintem a pityokás nyakkendö viselésével megtiszteled a karcfalviakat, talán még isteníteni is fognak a nyakkendödért. Ha viszont egy karcfalvi lánynak udvarolsz, akkor már más a helyzet, ott a fehér meg piros, kis vagy nagy pityokás nyakkendö sem segít. Ilyen esetben szokták a karcfalviak a tulajdonukat bicskával védeni. Pár évvel ezelött ilyen okból kifolyólag marosi rokonomat hazáig kergették. Engem meg már csak az szomorít, hogy egy pár éve a szüleim is odaköltöztek és lehet, hogy én vénlány maradok.
    Na de ha szülinapod van, akkor isten éltessen és nöjj nagyra. Ez alkalommal dedikálom neked kedvenc dalom, amiben megkapod a tortát meg a pityokát is. http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php

  3. Szomszédnéni

    Koszi szepen Oogie, most sikerult meghallgatnom, szenzacios, sokat rohogtem.

    TSz