CICCIOLINA olvassa a blogunkat!

Alapvetően mindent megkérdőjelező ember vagyok, de nagy a valószínűsége annak, hogy Cicciolina, a pornószínésznő olvasta a blogunkat.

Ezt kaptam ma reggel a megjegyzések között:
cicciolina

Mondjuk ez eddig nem igazán érdekes, hisz mindenki olyan néven jelentkezik be, amilyen néven akar.
Csakhogy én piszok vagyok, és megszereztem a hozzászóló I.P. címét. Először leellenőriztem a mail-címet, valós, nem kamu. Utána pedig igénybe vettem egy informatikus ismerőst, aki imádja ezeket a kódos rejtvényeket, és megnéztük hol írták a hozzászólást, és ekkor meglepődtem.
Nem Kolozsvár, Csíkszereda vagy Budapest.
Hanem Róma.
Itt a bizonyíték:
2

Szóval Rómából, egy valós mailcímről, Staller Ilona azt írja, hogy csak szépeket írjunk róla. Miért ne lenne épp Staller Ilona? Én hiszek neki.


Végigfuttattam magamban, hogy hogyan találhatta azt a bejegyzést, amely az „Inside Cicciolina” kiállításomról szólt, amihez hozzászólt. Beírtam a Googleba, azt, hogy Cicciolina, és a blogunkat az elsők között hozza be. Elképzelhető, hogy csaj kíváncsi volt, hogy mi van róla a neten. Egy pornószínésznő is lehet média-érzékeny.

Béfé::

6 válasz: “CICCIOLINA olvassa a blogunkat!”

  1. bacsa

    Nagyon is valoszinu hogy tenyleg o volt, felteve hogy nem hazudsz a reszletekkel kapcsolatban:D
    Rengeteg “sztar” csekkolja onmagat a keresomotorokon.

  2. Szeplőtelen bordásfejű

    bocs, ritkán szólalok meg itt, de most nem állom meg, lévén nagy bulvárfogyasztó vagyok. tudtommal Ciccolina Pesten él, mióta az őrült férjétől elvált. és éppen meg van sértődve, mert Zalatnay nem nagyon szerettel volna, hoyg a visszatérő buliján, amit Delhusa Gion, vagy Jon rendez fellépjen. ellentétben Mary Zsuzsival, aki viszont egyáltalán nem szeretett volna fellépni, hasonlóan Katona Klárihoz, pedig Cini felkérte. Részleteket még akartok esetleg Ciccolina válásáról, fehérnemű gyűjteményéről? hm :)

  3. Oogie

    Te rosszabb vagy a Big Brother-nál. :)

  4. Szomszédnéni

    Nem tudom hol el most Cicciolina, bevallom en csak a munkassagaban vagyok jartas. :) De, szerintem hiheto, hogy Romaban van, es o irta a bejegyzest.

    Befe::

  5. Sz.Cs.

    Szerintem is valószínű, hogy ő írta. Tényleg legyetek kedvesek vele. Hátha meghálálja, a maga módján :)

  6. blk

    a kerdest szerintem az donti el, hogy ha tenyleg o lenne akkor nem tudta volna magyarul helyesen leirni amit irt. nem lehet hogy valaki aki erdelybol romaba ment ki – eppen ezert – a cicciolina nev alat futtatja haza a dolgait?!