Hívjatok meg fellépni a Bahamákra inkább!

Úgy érzem magam, mint a téli olimpiákon azok a bobosok, versenyszánkósok magyarul, mert a vasárnapi kolozsvári „Derék Veréb Kommandó” humorestünk eszeveszett sebességgel közeledik felénk, belénk fog száguldani, érzem én. Egyébként milyen hülye sportnév: Bob. Jó, hogy nem Bill. Vagy Jack. De nem. Bob. (Mennyivel jobb neve van a bespeedezett takarítónők sportjának, a Curlingnek.)
Mint mindig, most is kibéreltük termet, hangosítást, tegnap kiraktam pár plakátot. Mellém áll egy srác. Kérdi, lesz Szomszédnéni? Mondom igen. Azt mondja, hogy még nem volt soha, de sokat hallott róla, és most mindenképp eljön. És utána megkérdi, hogy én ismerem a fiúkat? Béfét és Téeszt? Mondom, hogy igen. Béfét kicsit jobban, de Téeszt is elég jó. Kérdi, hogy jól fizetnek, hogy plakátolok nekik? Mondtam, hogy nem panaszkodhatok, nagyon jó főnökök.

Egy jelenetünkből még hiányzik az Orvos Keze nevű karakter, de alapjaiban véve kész a műsor. Szóval most vasárnap, este 7, Báthory Líceum Díszterme (BBTE főépülettel szemben).

Hogy miért a versenyszánkózással kezdtem. Szombat este én és Felméri Szebenben lépünk fel, TSz Temesváron médiabefutózik, úgyhogy a vasárnap délelőttjeinket vonaton töltjük visszafele Kolozsvárra. Klasszikus program, gondolom ti is minden vasárnap délelőttötöket a vonaton töltitek?

A héten totálisan kész lett a Havi Agytakarítás rádióműsorunk novemberi száma, bevágtam 30 másodperces kis szkreccseket, röhögtem, mikor a műsorunk végén betettem harminc másodpercet Marilyn Mansontól, valahogy úgy, hogy mi mondjuk, hogy ez volt a radióműsorunk a rádióban, és akkor Marilyn Manson kezdi, hogy God is in the tv.

Ma reggel nem ébresztettem föl a Kedvest, és elkésett.

Így megy ez.

Béfé::

9 válasz: “Hívjatok meg fellépni a Bahamákra inkább!”

  1. csuklanirossz

    Tudtom szerint a Bahamákra a ’80-as évek óta nem engednek be humoristákat, ugyanis egy ottani bizottság (politikai) eldöntötte, hogy a vigyorgó turisták átlagfogyasztása kevesebb azokénál, akik érzékszerveikkel a naplementére, koktélokra és női csípőkre koncentrálnak.
    Bár lehet, hogy tévedek.

  2. 20 masodperc

    me, a feri sportnev jobb?

  3. Szomszédnéni

    A Feri nev mindenben borzalmas, nemcsak sportban. :)

    Feri::

  4. just me

    A Bermuda Háromszög nem lenne jó helyszín egy elöadásnak?

  5. húdefakkarjú

    A tegnap esti előadásnál láttam már jobbat is, de a szentgyörgyös poén az nagyon tetszett.
    T.Sz, elárulod nekem, hogy hogyan fizettél elő a Kreténre, meg ilyen részletek, mer valami ilyesmit olvastam itt.
    Előre is köszi.

  6. kunigunda

    azon gondolkodtam h honnan szerettek olyan not ..akinek egyik laba sokkal vastagabb a masiknal:P hehheh.

  7. Gigi

    Băi hahalelelor, sania şi bobu’ îs două sporturi diferite, asta ştiu şi io!
    Bobu’ şi bozgoreşte se numeşte bob!

  8. Szomszédnéni

    Hudefakkarju
    Az elofizetest nyertem egy karikaturapalyazaton, de amugy szokott lenni benne kis szelveny, amit el kell kuldeni.
    TSz

  9. húdefakkarjú

    Nekem nincs olyan szelvényem abból kifolyólag, hogy az utolsó Kreténem 1997-es, asszem, nademindegy, valamit kitalálok … Amúgy köszi.