A lucernakiraly

Ekezetek nelkul irok, rohogtem TSzen, hogy mindig ekezetek nelkul ir Csikbol, de most engem is utolert az atok.

Tegnap soroztunk Gasparikkal, azaz o borozott, en soroztem – lesz ma este hattol itt Csikszeredaban, egy Humorgala, Gasparikkal, Zsokkal, Felmerivel meg Szomszednenivel, ezert. Meselte, hogy az Alternative-on, otthagyta ejszaka a Tutunban Lovasiekat es a Kiscsillagot, masnap delben visszament, es meg mindig ott voltak. Nagyon szimpatikus nekem ez a hozzaallas Lovasiek reszerol.
Ezutan kezdett lefele menni a hangulat, ezert szidtuk kicsit a Nepujsagot.
Azt is kevesen tudjak, hogy Nyaradmenten Gaspariknak van egy lucerna-vallalkozasa, ami az elso bevetelet 15 ev mulva fogja meghozni, es akkor Gasparikot nem mint humorista, vagy audiovizualis guru fogjak ismerni, hanem mint az erdelyi lucernakiralyt.

Befe::

2 válasz: “A lucernakiraly”

  1. Anap

    Kezdin is lehet ekezetek nelkul irni;) Remleme jo lesz ez a Humorgala es felpezsditi az itteni hangulatot!
    Viszlat 6kor.

  2. Garfield

    Ez most Csíkból íródik. Egy helyen lehet ékezettel is írni. Illetve két helyen. Egyik a rendőrség és a bíróság között félúton, a másik egy apácazárda, vagy milyen szűznevelde közelében, de van ott egy lajbitépő kocsma a közelben. Meg újságosbódé. Tehát ha kiírja a monitor: page not found, megveheted a lapot nyomtatva. Egészen észbontó hely, tisztára agytröszt rendszergazdával. S a hangja is nagyon kellemes. Szinte minden nap meg is álmodom.