Gut. Better. Kézdivásárhely.

Today
Ma este Kézdivásárhelyen lesz a Humorgála, este hattól a Vigadóba. Pár perccel korábban megnéztem a termet, s ahogy mész fel a lépcsőn, egy óriási festmény üdvözöl, vörös lángnyelvek közt, mérges alakok, azt a címet adtam neki, hogy Lucifer és a haverok.
Rá egy percre kiderült, hogy a festmény címe: Dózsa.
Kézdi jó hely, eddig egyszer voltunk itt Városnapokon, és itt lépünk fel Szilveszterkor is egy szállodába. Szóval mindig csak a munka.
Last night
Show Csíkszeredában, Szakszervezetek háza tele, jó aktív közönség, belekiabálós, nem például, mint a szatmáriak, akik olyan visszafogottak, hogy szerintem szeretkezés után elvonulnak a fürdőszobába nyögni.
A tegnap este maffiáztunk, imádok maffiózó lenni, csak ez annak a rovására megy, hogy mikor városlakó vagyok, akkor is megpróbálnak kilőni. Érdekes megfigyelni az embereket, mikor hazudnak. Nagyon jó gyakorlat, ezzel szórakoztam. A lányokat sokkal több jel elárulja, mint a fiúkat.
Egy másik jó pontja az estének a 25 ezer lejes Gösser. Utoljára ilyen olcsón Ausztriában ittam Gössert.
Gut. Besser. Gösser.

Béfé::
Pénteken azt hiszem lesz a Havi Agytakarítás műsorunk a Kolozsvári Rádióban, amit vasárnap le lehet tölteni itt is.

6 válasz: “Gut. Better. Kézdivásárhely.”

  1. Zed

    Kene egyszer Maffiazzunk.

  2. Bogi

    A lanyokat sokkal tobb jel elarulja, mint a fiukat. Nem gondolod, hogy tul sokszor lattad a True Romance-t? Engem 12 eves korom ota egyszer sem kaptak hazugsagon.

  3. Szomszédnéni

    Mert ügyes vagy, Bogi.
    Zed. Igen, jó lenne. Bár tegnap este már csak játékvezető voltam, mert meguntam, hogy mikor városlakó vagyok, a maffia, biztos, ami biztos alapon mindig kilő az első körben.

    Béfé::

  4. alpar

    Profi volt Kezdin az est. Reg lattam ebben a varosban telthazat. Mindenki olyan passziv ebben a varosban.

  5. Zed

    Ha jatekvezeto vagy, akkor egyszer kiprobalhatod: ugy intezed, hogy ne legyen se rendorfonok, se maffiak, de a jatekosok ezt ne tudjak, csak te. Ejjelente szovegelsz uresbe, kivalasztasz egy artatlant aldozatnak. Hagyod oket 3-4 orat veszekedni, es amikor mar csak 2-en/3-an maradtak (ha kozben szet nem martak egymast), es rajottek, hogy mi a helyzet, szaladj gyorsan haza. Egyszer meg lehet csinalni egy ilyent. Ha jo a tarsasag, akkor igazan erdekes lesz. Csak gyorsan tudjal szaladni a vegen.

  6. Anap

    Tenyleg szuper volt Kezdin a Humorgala… es ha mindenki, olyan passsziv lenne ebben a varosban, nem lett volna telthaz! Szoval csak jo programok kellenek szerintem Kezdire is Alpar. Van otleted? Befe josztok meg? :)