Oh Péntek, miért vagy te Péntek?

Lássuk mi is történt az elmúlt héten.
Kedden Nagyváradon Médiabefutó volt, nagyon készültem, hogy készítek ide egy kis képregényt az eseményekről, de végül nem lett időm, mert elhagytam a fellépő cipőmet, és kellett vegyek mást a piacon. A piac meg messze volt. De bepótolom, lesz majd képregény.

Figyelem gyenge pénteki poén következik: Ha szerda, akkor Csíkszereda. Ugy-e, hogy gyenge. Tömött kultúrház volt, ennyi embert rég láttam a kultúrházban, még Ilonka néni is ott volt. A közönség szerintem lelkes volt, belevaló. Gáspárik valami interaktív dologgal készült, bele is izzadt, a közönség vagy túl komolyan vette, vagy nem (ezt ő mondta) de aztán mindig kiszedte magát poénosan. Még a kinemtalált végére is improvizált egy jót. Úgy volt, hogy arra gondolt, behív mindannyiunkat, és meghajlunk. Mi pedig épp öltöztünk, és ennyi ember elé félpucéran csak nem vonulunk ki.

Figyelem, még gyengébb poén, szinte, hogy nem az: Ha csütörtök, akkor Kolozsvár. Na ugy-e? Ez már megint Médiabefutó, és gyorsan kitaláltam egy új számot. Vettem is hozzá melltartót, tangát, fél zoknit és egy fésüt. Sajnos ez egy olyan műsorszám, hogy ezek a kellékek elfogynak közben. Nem megeszem őket, más történik velük, úgyhogy a Szatmári Médiabefutóra újakat kell vegyek. Örültem Felmérinek, hogy továbbment, és volt két lány is, aki humorral jött. Jó humorral, ők is továbbmentek. Meg is hívtam őket a Humorfesztre, ami valószínüleg április 22-én lesz. Este Dieselben buliztunk a Paprika rádió bulin, na. Muszály volt ezt ide leírjam, olyan góréfílingje volt. Így ha eljutok a Dieselbe, legközelebb valszeg csak akkor, amikor a második magyar kereskedelmi rádió, a Káposzta rádió indul majd Kolozsváron.

Most, pénteken, már Udvarhelyről írok, többiek próbálják fényeket, ilyesmi. Este humorgála. Az egyik kedvenc termem ez az Udvarhelyi moziterem, úgyhogy biztos jó lesz.

Közben a rádióműsorunk is sikeresen eljutott a rádióba, köszi Gada a segítséget, úgyhogy mostmár semmi akadálya, hogy ma este fél hattól műsorba menjen. Aki kíváncsi, ma, pénteken Kolozsvári rádióban fél hattól Havi Agytakarítás.

Megyek megnézem, hogy állnak ezek, meg amúgy is vár itt előttem egy srác már 15 perce a gépre.

TSz

Egy válasz: “Oh Péntek, miért vagy te Péntek?”

  1. leszen?

    Ugye felteszitek most is ide a legfrissebb agytakaritast? Ugye? :)