99% Stand Up Comedy – Reszkessetek!

Egy új műfajt honosítunk Kolozsváron, most szerdán, december 6-án, 20 órától a Báthory dísztermében: a stand up comedyt. Elképesztően gecók leszünk, savasak, vitriolosak, odamondósak, és mindenkit sorra veszünk, aki valamilyen oknál fogva a közéletben vagy kulturális szférában mozgolódik.

szomszedneni

A stand up comedy lényege, hogy a humor nem jelenet-alapú, hanem egyszerűen kimész a színpadra, van egy pohár vized, egy mikrofonod, minimális kelléked – és gecó vagy.
Sorra vesszük Hanz Pétertől kezdve az uniós csatlakozást, mindent a ringyóktól a szüzikékig, a vámpíroktól kezdve a vámpír-slayerekig, a szakításoktól kezdve a csajozásokig, a bantuktól az eszkimókig mindent, amiről véleményünk van.
A stand up comedy egy szabadkötésű poénáradat, a közönség reakciója alakítja a műsort, van benne improvizáció, spontaneitás, minden amitől egy humorista jó érezheti magát.
Ezt a műsort, mi magunknak készítjük, de ha te is eljössz (és miért ne jönnél), jól fogsz szórakozni.

Szomszédnéni Produkciós Iroda

7 válasz: “99% Stand Up Comedy – Reszkessetek!”

  1. Andris

    TSZ, te miért nem írtál a vásárhelyi Médiabefutóról? Kéne pedig, mert délután igazi gyöngyszemek voltak (az esti döntőn már nem tudtam otthonmaradni, de szerintem az már nem is volt érdekes)!
    Ez a stand up meg jónak hangzik. Ebben nem kutattok tehetségeket? Nem mintha én az lennék.

  2. Manci

    Gyáááááá, hozzátok még csak most jut el a stand up comedi szele?
    Gyáááááá, ezek szerint én sokkal civilizáltabb helyen élek!

  3. Manci

    ja, comedy

  4. Szomszédnéni

    Civilizáltabb helyen? Hol? Magyarországon? Biztos vagy benne, hogy az civilizáltabb hely?
    Befe::

  5. Manci

    Aha, ott, MAGYARBAN, ez az. Ez az, hogy eddig nem tudtam dönteni, melyik a civilizáltabb, de engedtessék meg: milllyen mááá az, hogy van olyan eldugott települése Európának, ahol gyerekek úgy nőnek fel, hogy aztán nem ismerik a stand up fogalmát.
    A civilizáció mértékéről én annyira nem vitatkoznék, főleg veled, Béfé, meg nem is akarok, gondolom, neked ez érzékeny pont.

  6. Daniel

    Nagyon jó a Szomszédnéni Produkciós Iroda kedvencem a Comedy Central bemutatja c. műsorban CSAK ÍGY TOVÁBB FIÚK!

  7. Momo

    Mindig meglep, ha azt látom, hogy ilyen oldalon is össze tudnak veszni emberek. A civilizációnak nincs más mércéje, csak az, hogy az emberek hogyan nyilvánulnak meg egymás felé. Fordítsuk figyelmünket arra, ami közös bennünk, a nyelv és a stand up comedy szeretete az, akárhol is éljünk a világban.