Kistehénről, Zsoltiról, panziókról

Mindjárt befejezem a nagytatás sztorigyűjteményemet, amit előadok ma este. A két öreg örök ihletforrás, már nótát is írtam róluk, meg meséltem róluk az első humorfeszten, most megint fogok régi és új sztorikat. Béfének vannak valami új cuccai, de nem mutatta meg nekem, nehogy azt monjdam rájuk, hogy nem olyan jók, s akkor nem tudja olyan jókedvvel előadni. Na de biztos jók lesznek, ha már Hantz Péter is benne van. Fogok énekelni, mint cserkész is, és mint vámpír is, Béfé gitározik, de azt külön, nem nekem, mert csak összezavarna. Amúgy mindez ma este lesz, és ezt most kivételesen várom, mert játszunk olyan jeleneteket is, amelyeket nagyon rég nem játszottunk, mert háromszemélyesek, de most Felmérivel eljátszuk. Ha még nem láttátok Felmérit mint indián, vagy mint eszkimó, akkor ma este ez is megtörténik. Nyolctól a Báthoryban.
Nem fogunk késni, mert holnap utazunk Nagyváradra az NMD gólyabálra. Érdekes, hogy az NMD nem a Kerozint hívta, hanem a Kistehén tánczenekart koncertezni, Rocker Zsolti lesz a bemondó, őt nem ismerem annyira, hogy milyen, mint humorista, majd írok róla csütörtökön.
Eddig még soha nem hívtak Szilveszterre humoroskodni, és az idén lám, már két meghívásunk is akadt. Az a gond, hogy Szilveszter az egy nap, és nem egy egész hetes rendezvény, így nem Marosvásárhelyre megyünk, hanem Kézdire, ők voltak a gyorsabbak. Viszont beajánlottam Marosvásárhelyre Felmérit. Biztos le van neki már szervezve valami őrületes buli szilveszterre, csajokkal meg minden, és akkor most kell gondolkodjon, hogy fellépés, vagy buli. Hehe!

TSz

3 válasz: “Kistehénről, Zsoltiról, panziókról”

 1. felméripéter

  :) ) Meg is akartam említeni az előadás után a Szilveszterrel a dolgot, de aztán megfeledkeztem. Telefonáltak vásárhelyről, de az évnek ezen napja már foglalt. Választottam: legyen inkább az őrületes buli és a csajok :)

 2. enka

  csak egy kerdesem van: BELA ott lesz a szilveszteri adasban????? :D

 3. Szomszédnéni

  Bélla pénteken rövidnapos az üllőgyárban, úgyhogy szerencsénkre eleget tud tenni meghívásunknak. így ott lesz, mint a leglelkesebb betelefonaló.

  TSz