Kiss Olivér keze messze elér

Ez a mai Szabadság napilap címoldala, amelyiken én és TSz rajta vagyunk, mellettünk egy cikk a börtönlázadásról, de visszatérve a Szomszédnénire, ma délután, azaz kedden a Brassai Líceum dísztermében, 17 órától a Szomszédnéni is lép, ezúttal ingyen, belépő nélkül, Szabadság olvasónak vagy bárkinek, aki oda jön.

szomszedneni

Egy ilyen happening úgy szokott összejönni, hogy a főszerkesztő felhív, hogy felléptek? Mi pedig azt mondjuk, hogy igen.

Az elmúlt héten még felléptünk Udvarhelyen, Nagyváradon és Kolozsváron is. Tegnap meg volt Pofon 74 zenekari próba. Pénteken meg lesz Rádiókabaré. Fel kell vegyünk valakit a stábba, aki ír helyettünk rendszeresen a blogba.

Béfé::

7 válasz: “Kiss Olivér keze messze elér”

  1. Sch

    Én jelentkezem. Feltéve, hogy jól fizettek. :D

  2. B

    Emberfeletti a teljesitmanyetek!!! Gratula……Ha megtehetnem at is mennek Kolozsvarra hogy megnezzelek titeket!!!! Kez es labtorest vagy hogy is kell mondani…???? “egy kalappal”????? de azt hiszem ezekre mar nincs is szuksegetek!

  3. B

    hat ilyen amikor STAR az ember…:)

  4. Oogie

    Ó na, ne na! Én csak értetek olvasom a blogot. Ha valaki más fog írni, annak nem lesz ugyanolyan hatása. :)

  5. Bogi

    …igy legalabb “valaszolsz” egy ket mondatra….(Befe)!
    ha meg masrabizod, akkor en nem is irok…. sirok…..

  6. Amelie

    Kb. ennyit ér a blogotok: http://www.business-opportunities.biz/projects/how-much-is-your-blog-worth/?url=http%3A%2F%2Fszomszedneni.egologo.transindex.ro
    No, akkor Sch.-nak kiszámíthatjátok a fizuját, úgy, hogy mindenkinek jó legyen ;)
    Emelem kalapom.

  7. Szomszédnéni

    Hűha, 4500 dollárt ér a blogunk. Megveszi valaki?
    :)
    Béfé::