Mi a közös egy paprikában, egy ufóban és egy rendőrben?

Jó érzés volt látni 2006 végén, hogy a Paprika Rádió imidzsről szóló bejegyzés ezen a blogon több, mint 50 hozzászólást generált.
A megjelent Paprika imidzset sokan hímsovénnek, szexistának ítélték. Egy barátom szólt, hogy tegyek fel párat azokból az arculatelemből is, amelyeket a Paprika staff nem fogadott el – a teljesebb összkép kialakítása végett. Ennek a kérésnek teszek most, eléggé megkésve, eleget – kiegészítve pár további munkámmal, amelyek elkészítésére szívesen gondolok vissza.

Ez a fiókban maradt:
paprika csaj

Ez szintén:
paprika sziv

Sepsiszentgyörgyön van egy sportpálya, amelyiknek én dolgoztam ki az arculatát – logótól kezdve a bannerekig. Több sport-rendezvénynek készítettem imidzset, ez nagyon szórakoztató szokott lenni, mert mindig el kell magyarázzák nekem a megbízók, hogy a sportág miről szól. Olyan beszélgetések szoktak lezajlani, hogy akkor mit is csinálnak abban az atlétikában?
sportpalya

Írtam egy cikket, ezt illusztrációként készítettem:
marlboro

Besztercén van egy újság, modernizáltam az arculatát, most lassan két éve így néz ki:
ujsag

Ez egy másik újságcikkem illusztrációja:
baratok kozt

Erdély imidzs, csak hobbiból:
erdely ufo

Volt TSz-el négy éve egy tervünk, hogy megcsináljuk az erdélyi magyar humorlapot, ha összejött volna, ilyen lett volna az első szám címoldala:
huje

Carpathian Adventure:
carpathian adventure

Ismét egy közös munka TSz-el:
zold ufo

Ez egy nagyon komoly kampány volt tavaly (az RMDSZ és a Belügyminisztérium kampánya), ami arra ment ki, hogy Székelyföldön magyarok is jelentkezzenek a rendőrségbe. Ez volt a komoly arculat, amolyan jó propagandista stílusban:
komoly rendor

Egy ilyen kampányban a legjobb az, hogy szabadon járhattam a fényképezőgéppel a kolozsvári Rendőrakadémián. A vezetőség kivezényelt minden rendőrtanoncot az udvarra, és közülük kellett válasszak valakit, hogy legyen a kampányban a rendőrség arca. Ők egy srácra gondoltak, mondtam, hogy OK, de legyen egy nő is mellette, tulságosan is macho ez az intézmény. Jó volt velük dolgozni, de azért továbbra sem szeretem a rendőrséget, mindig eszembejut, mikor meg szoktak büntetni. Ez a fotó ezen a “castingen” készült az udvaron:
casting

A rendőrös kampány kevésbé komoly (de ez is hivatalos) változata:
belevalo rendor

Béfé::

24 válasz: “Mi a közös egy paprikában, egy ufóban és egy rendőrben?”

  1. edina

    Milyen font szerepel a templom alatt (Szt. Mihály templom, Kolozsvár)?

  2. Szomszédnéni

    Mar nem tudom. Azota tobbszor raktam ujra a gepet, es gorbesitettem a fontokat.

    Befe::

  3. Vas Tas

    A legutolso plakat a legjobb, telitalalat!

  4. In exelszisz deo

    te vigyazz s ne is gondolj egyebre csak arra ami ez itten azaz egy fenyegetes ( kezdetnek )aztan jon az igassag a trianonos dobozodrol melyiknek az oldalan meg laccik a malrboro felirat te lo.

  5. zimmer

    es ha beperez a marlboro akkor az egy ollyankis esemen lesz veled a foszerepben amin kacagni is fogunk(jo sokat)mer nekik miaz egy nagyon jo udvegy aki ad a szadra?hat semmi persze mer egy nagy firma s akkor teged viszen a legnagyobbik penal te lud

  6. Sch

    Hát, ha “belevaló” embereket keresnek, lenne pár tippem, kit ajánljak román rendőri posztra. :)

  7. Szomszédnéni

    Utolag jutott eszembe: Tudjatok, hogy a rendorsegi castingon milyen nehez volt egy not talalni, arcnak… Egyreszt a tanulok kb 3% ha no, masreszt pedig egy bizalomgerjeszto, kedves arcot kerestem, es a rendorcsajok tobbsege ugy nezett ki mint valami szoke, orosz domina egy szado-mazo erotikus filmbol. Aztan szerencsem volt, es felfedeztem azt a kedves csajt – kucsmaban. :)

    Befe::

  8. th

    Szép munkák, Béfé!

    A múlt év vége fele a budapesti metrómegállókban volt egy plakát, amely munkalehetőséget hírdetett, ha jól emlékszem az express-nél, “négy fő hiányzik a csapatból” szlogennel. Szerintem ők koppintottak tőled (a belevaló rendőrös plakátodról) :-)

  9. Szomszédnéni

    Nem lattam azt a plakatot. A rendoros kampany mult ev aprilisaban jart le. Szolok az ugyvedemnek. :)

    Befe::

  10. kesztió

    Te Béfé, ha tényleg ennyire jó vagy, hogy az ördögben volt gyomrod anno-anno a Perspektívához? :D

  11. Szomszédnéni

    Aki kurvának megy, ne sírjon, ha b*sszák.

    Béfé::

  12. pászti

    kedves deo!!!!!!
    ha mit meg jaratod a guradat te lo??
    (mer te vagy egy lo!!!!!)
    hogy tennem beled a pulamat te labagist
    ittvan ne befe feri a haverem, csinal valami munkakat
    s te mingyar josz a pofaddal, asziszed ojan bazat vagy????????

    es aztat hogy malboro ugy irjak hogy malboro mer anyit se tuc
    eleg misto reklamja volt a kobojokkal regeben
    es ha nem latod a legaturat akkor ne mind gyere trianon-nal
    ha a kobojok a magyarokal lettek volna trianonba a haboruba
    akor ugyis mi nyertunk volna

    haide cfr, kvsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    te poponar stelist ami vagy

  13. Szomszédnéni

    Nagyon jó, Pászti. :)

    Béfé::

  14. Hezag

    A Trianon doboz nagyon jo kis seggbekuras ezeknek az irredentaknak, akik bagaljak a farkukat a magyar civilizatieba me’ nem tudnak pizdos magyar szoveget irni…..ennyi bunkot hogy adhatott a Fennvalo ennek az orszagnak……most is rejtely. A munkak kozepesek, parban folismerek reszletelemeket mas reklamokbol, de relativ, mert mindent fol lehet hasznalni egy reklamhoz….meg regi reklamot is…A Paprika radios nem jott be, kicsit szekely falusi diszkos kozhelyesseg. De ne add fel! Osszejon…

  15. Hezag

    no meg a “Baratok kozt” Horthy und Mein Fuhrernel, jo kis NBA, NHL es amerikai golfliga logo-utanzas…..de ha nem amerikazunk, akkor franciaorszage is ugyanolyan, jo oreg “Arkosi Johannaval” ;) kozepen….de megbocsatando

  16. zimmer deo

    jaj sa mor in puscarie. en aki azt hittem, hogy a sinucigas japonezok kihaltak! kicsi baratom. egy baj van csak, hogy traktorral nem lehet bevetodni, s ha igen, nem robban. s hogy nem a pilota, hanem a gep kell legyen zero. ha idefigyelj tati, csokolom a kicsi szalonnapusztito malmot az orrod alatt. te aki 1 hettel ezelottig azt hitted a marlbororol, hogy olyan carpati nincs is, josz itten nekem eloadni? kedves kistesom. egy olyan aki ugy tudta, hogy marlboro az a nagy fekete lo a reklambol, az ove az amerikai rokon, az ne magyarazza, hogy ki a bazat. a csodalo, amelyik soha nem oregszik meg, mint lassie kutya? csudalkoztal, mi, amikor megtudtad, hogy a szivarat reklamozzak, nem a lovat? azonkivul kicsi cimbi ha a kobojok velunk lettek volna trianonnal, lehet, hogy erdely velunk lenne most, de te nem, me ha meglattak volna a nyamjaidat, grevaba mentek volna a hadseregbol, amig ki nem dobjak azokat a ronda dolgokat a hatso sorbol.
    draga befe. ne haragudjal meg, hogy a kezdo pittbullodat visszakudtem meg kurzusra, de nekem itten kell adni a presztaciot, me mi mondok aztan este az arizonaba ?hogy megcsinalt egy gugu fenn az interneten?

  17. Szomszédnéni

    Dehogy haragszom, hajra. :)

    Befe::

  18. Hezag

    deo! barom…

  19. pászti

    :| :| | :| ||

  20. lacika

    Te befe.

    A baratnomnek nagyon bejott ez az ufo / erdelyi munka. Nem tudnal kuldeni egy jobb minosegu verziot ? Mondjuk polora tennenk. [es arulnank a csiksomlyoi bucsun :) ] Jo-e ?

  21. Szomszédnéni

    De.

  22. myself

    Ez 21 hozzaszolast…ja…22ot:)

  23. en

    szerintem nem rosz otlet az a “Hulye Magazin”

  24. Szena

    bruhahahaha Pasztinak, igazi bazat vagy, legalabb olyan mint tarzan a 8-asbol =)))