Alejandra új élete

A tegnap éjszaka elkezdtem írni az új humorestünket, amelyikben lesz egy brazil szappanopera-paródia, szóval beindítottam a tévén a Romantica csatornát, és dokumentálódtam. Elképesztő, hogy mennyi szerelem, csalódás, harag, gyűlölet, öröm, kétségbeesés van ezekben a filmekben. Például ebben a filmben van egy 17 éves csaj, Alejandra, akit az édesanyja apa nélkül nevel. Egy reggel a csaj a konyhában rákérdez az anyjára, hogy hogy is van a dolog ezzel a szex izével, hogy kell csinálni. Erre az anyja kétségbeesik, és azt mondja, hogy nem azért nevelte fel a lányát, hogy kurva legyen. Utána a nő elmegy az iskolába a lánya után, és a barátai előtt jelenetet rendez, hogy biztosan ők viszik Alejandrát a bűn ösvényére. Aztán hosszasan ecseteli a lánya előtt a keresztényi életmód pozitívumait. Este a lányért jön a barátja, hogy vigye moziba, de az anyja azt mondja, szó sem lehet róla. A lánya tehát elszökik a sráccal moziba. Az anyja kizárja a házból, a csaj hosszasan rimánkodik, aztán beengedi. Másnap a fiú jön tanulni Alejandrához, az anya elűzi, elmegy a paphoz és gyón. Míg a papnál van, a lánya megtalálja az anyja naplóját, amelyikből kiderül, hogy az anya egy kis kurva volt az ő idejében, és 17 évesen terhes maradt.
Aha, szóval ettől akarta megóvni a lányát az anya.
A lány odaköltözik a fiúhoz, az anyja sír, megy a paphoz, de az Alejandrának ad igazat. A nő erre felháborodik, felkeresi a fiút, megfenyegeti, és megígéri neki, hogy a hátralevő életét arra fogja feltenni, hogy boldogtalanná tegye őket.

Ekkor elaludtam.

Reggel hatkor felébredtem, de akkor már egy teljesen más film ment.
Úgy érzem, hogy sohasem fogom megtudni mi lett. Ilyenkor mindig céltalannak érzem az életem, és én is boldogtalan vagyok.

Béfé::

7 válasz: “Alejandra új élete”

  1. hofeherke

    oh te kis celtalan eletu, boldogtalan leny hat megnyuktatlak ha megnezel meg egy reszt biztos rajossz hogy mi a dorges, vagy egy akkarmilyen masik telenovelat. maris vege a celtalansagnak….:)

  2. hofeherke

    de vigyazz me konnyen fuggo lehetsz, s ez karosabb mint a cigi is…..:)

  3. felméripéter

    Én is terveztem egy ilyen paródiát, de gondolom másat mint te elképzeltél :P

  4. Zed

    Elmondom mi tortent/fog fortenni utana, hogy tudjal aludni nyugodtan. Egy ido utan kiderul, hogy Alejandra es a fiu tulajdonkeppen testverek, mert a fiu apja Alejandra apja is. Szerelmuk lehetetlen, igy elhatarozzak, hogy ongyilkosak lesznek. Epp mielott leugrananak egy toronybol megjelenik a fiu anyja, es sirva elmoindja nekik, hogy nem kell ongyilkosak legyenek, mert a fiunak igazabol masgvalaki az apja. Nagy boldogsag meg minden, de egy rosszindulatu baratnoje Alejandranak, aki ugyancsak a fiura hajt, (biztos van ilyen) orvosi papirokkal, DNS teszttel meg miegymas bizonyitja, hogy megis ugyanaz az apjuk: a pap. Amikor a pap megtudja, elmegy Alejandra anyjahoz es 40 perc siras utan egymas nyakaba esnek, a pap otthagyja az egyhazat es felesegul veszi Alejandra anyjat. Kozben kiderul, hogy a masik csaj hamisitotta a tesztek egy reszet, es a fiu apja megis masvalaki. Az a masvalaki egy borzalmasan gazdag valaki, aki epp halalan van es ahogy megtudja a hireket, az osszes vagyonat es fele kiralysagat a fiura hagyja. A rosszindulatu csaj elnyeri bunteteset, es elete vegeig a bogotai McDonaldsban fog dolgozni. A pap es Alejandra anyja boldogan elnek, amig meg nem halnak, a fiu igazi apja meghal, Alejandra es a fiu pedig osszehazasodnak es megveszik a mozit, ahova az anya nem engedte el oket. Szoval valami ilyesmi. Tulajdonkeppen mindegyik szappanopera errol szol. naszoval, belenyugodtal most ?

  5. Szomszédnéni

    Nagyon jo. Koszi. :)

    Befe::

  6. Skoo

    Mikor lesz a humorest? kb.

  7. zimmer

    ez a zed egy jofej!csak meg annyit hogy nem szabad kifelejteni a minimum egy vakot aki meggyogyul es a tolokocsis csavot vagy csajt!ha a ronint az audi szponzorizalta mert ott nyomattak az uj A8.az ilyen mozikkal kapcsolatosan sokszor asszem hogy v.mi meno tolokocsigyar tamogattya+a szemorvosok vilagszovetsege ha van ilyen mertgeci modon biztatjak a vakokat hogy van meg remeny!