Pimp up my brain

pimp up my brain

Pillanatnyilag a fent látható arculati elemet és pár háttérinformációt árulhatok el abból a filmprodzsektből, amibe belekezdtem.
Egy 30 perces “no budget” filmet készítek egy operatőr barátommal – még decemberben megírtam a forgatókönyvét, most ő készíti a technikait, közben fényezzük a dramaturgiát, számoljuk a forgatási napokat és az utómunkálatokat (vágás, digitális animáció). Összesen 4 hónap munkát fog felvenni ez a 30 perces stuff, mert igaz, hogy sikerült mindenkit meggyőznöm, hogy ingyen vegyen részt a prodzsektben, de azért nem szeretném, ha a végeredményen látszana, hogy ez a film “no budget” készült. Most olvastam, hogy John Cleese Waczak Szálló című sorozatának minden percének az editálása egy órát tartott – mi sokkal többet fogunk dolgozni, mert egy MTV-s sodrású paródiát akarunk készíteni, és 30 év alatt a vágási technika sokkal feszesebb lett. A film az áprilisi, IV. Erdélyi Humorfesztiválon lesz bemutatva.

A filmben – szereplők szintjén – bemutatunk egy Erdély aktuál-ikon keresztmetszetet is, de erről majd később.

A jelenlegi beírás azért született, mert a filmben megjelenik egy trio – s gondoltam meghirdetek, első fázisban, egy ilyen on-line castingot. Nem akarok úgy filmet késziteni, hogy szólok a haveroknak, aztán majd lesz valahogy – úgyhogy ha szeretnél a filmben részt venni, olvass tovább. Az on-line castingot követi majd egy személyes megbeszélés is, ahol többet megtudhatsz a filmről.

1. Keresünk srácokat, 18-30 év között, akik karakterszerepeket vállalnának a filmben. A három karakterszerepben tipikus “le se szarom” és “na és akkor mi van?” karaktereket kell eljátszani. A jelentkezők tartózkodjank Kolozsváron (lehetnek itt tanuló egyetemisták, de kolozsváriak is). Két forgatási napon kell résztvegyenek a február hónap folyamán – egy kinti és egy studióbeli forgatáson.

2. Keresünk továbbá olyanokat, akik szivesen statisztálnának a filmben. Lehetnek lányok, fiúk, mindenféle megkötés nélkül. Ők is két forgatási napon kell résztvegyenek a február hónap folyamán – egy kinti és egy studióbeli forgatáson.

Jelentkezni a szomszedneni@yahoo.com e-mailcímen lehet január 28-ig.

Béfé::

Megjegyzések lezárva.