Egy átlagos hétvége az erdélyi magyar humorbizniszben

Talán Tsz-nek nem kellett volna elmesélnie a kis tengeri kiruccanásunkat, mert kicsit illogikusnak tűnhet, hogy a felelősségteljes szervezői munka elől, mi elmentünk télen a Fekete tengerre kebabot enni .
Persze a kebab TSz indíttatása volt, nekem csak tenger-vágyam volt, tudniillik az előtte való nyaram az Atlanti óceán mellett töltöttem, 20 méterre laktam az óceántól, és már nagyon hiányzott valami nagyobb víztömeg.

**

Szombaton felléptünk egy Önkormányzati Tisztviselők & Stuff Konferencián a Szomszédnénivel, találkoztunk székelyföldi politikusokkal: Kelemen Hunorral, aki társunk a Blogban, Ráduly Róberttel, akitől kértem kölcsön egy golyóstollat, de nem volt neki és Korodival, akivel beszélgettem, de már nem tudom miről, mert közben bort ittam.
Szóval teszteltük politikusokon a szombati, december 10-i, kolozsvári premierünket, a „Magyar vagyok, nem piskóta” estünket.
Kaptunk „visszát” – érdekes, de sohasem készülünk „visszával”, pedig nem ártana.
Még a Republic is készül „visszával”

Még a Hatvannégy Vármegye is, csak ők Erdélyt akarják vissza.

**

A világon a legjobb játék a Need for Speed: Most Wanted. Természetesen, hogy ne legyenek jogi természetű gondjaim, mivel Romániában még nem jelent meg a játék: csak hallottam, hogy a legjobb.
Azt se tudom, mi az a crack.

**

December 8-án Nagyenyeden lép fel a humortársulatunk, köszi érte Balló Áronnak, a Szabadság című napilap főszerkesztőjének. Áronék kitalálták, hogy a Szomszédnéni P.I. nem csak fiatalokhoz szól, hanem minden korosztályhoz, és meghívtak a Szabadság író-olvasó találkozóira. Eddig egy ilyen fellépés volt: Kolozsváron.
Mi lepődtünk meg a legjobban, de működött.
Lehet, hogy egyre árnyaltabb lesz a humorunk?

Béfé ::

8 válasz: “Egy átlagos hétvége az erdélyi magyar humorbizniszben”

  1. budah@zi

    Meg akartam nézni a kedvenc verseiteket. Há’ nem leszíttam!!!

  2. pászti

    béfé, mindenki örvend, hogy megkerültél.
    érzed?

  3. Szomszédnéni

    Mindenki leszívja. :) A leggyakoribb visszajelzés, hogy komoly, polgári irodahelységben, egyetemen vagy könyvtárban próbálják megtudni az emberek, hogy melyek a kedvenc verseink, és óhatatlanul leszívják. Tulajdonképpen ezért találtuk ki.
    Béfé ::

  4. Szomszédnéni

    Ja igen Pászti, megkerültem. Volt egy kis ego-trippem.

  5. wow

    tenyleg 20 meterre laktal az oceantol?

  6. Bogi

    Szerintem a crackes kijelentésed egész hiteles. :P

  7. Szomszédnéni

    Valóban 20 méterre laktam az óceántól. Annyit érdemes még hozzátenni, hogy nem tudok úszni, ezért én többnyire csak passzív csodálója vagyok az óceánnak. Mindezek ellenére semmi sem jobb annál az érzésnél, mikor kinézel az ablakon, és ott van az a bazi sok víz. Ősszel szerettem a legjobban az óceánt és hurrikán előtt.

    Béfé ::

  8. Kabátfelügyi

    Fú, ez nagyon Szomszédnéni, de legalábbis Béfé, hogy bort iszol, s nem emléxel, mit beszélgetsz.
    és MSJ
    Különben már nem zizzent. Mostanáben esernyőben utazom.