Tolódj már le!

Ég már a pofám ettôl az agyhalálos bejegyzésemtôl, nem gondoltam volna, hogy ennyi ideig elsô marad, ùgyhogy muszály ìrjak valamit, hogy lennebb tolódjon, és majd lassan eltûnjön. Akkor valami aktuális a Szomszédnénirôl, nem lazsáltunk a mùlt héten sem, elkészült a januári rádiómûsorunk, ma reggel volt hallaható a Kolozsvári rádióban. Lehet van ismétlés, de nem tudom mikor (talán majd Szabi megìrja ide). Hamarosan fel fog kerülni ide a blogra is, letölthetô változatban, mint eddig is. Béfé a csütörtök éjjelét rászánta, hogy összevágja a felvett anyagot, kipofozta rendesen, ùgyhogy azóta is alszik. Majd amikor felébred, gondolom ùgy holnap, holnapután, majd felteszi a blogra. Az van, hogy én nem tudom, hogyan kell felrakni. A technika nem az erôsségem, ami képet pakoltam fel ide, azt is csak harmadik-negyedik nekifutásból sikerült. Ugyhogy (nem ismerem a nagy hosszu u betu ascii kódját, ha tudtok segìtsetek) szurkoljunk, hogy Béfé ébredjen fel, és ne zuhanjon örök álomba.
Másik nagy hìr (igaz, azt hiszem ez kb. nekünk nagy hìr, és azzal annyi) hogy elkészült egy Pofon74 videoklipp, az Ildi a titkárnô számra. Felhìvom a figyelmet, hogy Szénásy is szerepel benne, igaz elsô látásra ùgy fog tûnni, hogy ez nem igaz, pedig de. No budget videoklipp persze, és hétfôn lehet látni majd a TVR1 magyar adásában, négytôl azt hiszem. Aki nem ér rá akkor, de kìváncsi, majd valami tömörìtett formában ide is feltesszük, és letöltheti, az egologo blogring minôségi kulturális tartalmának a róvására természetesen. Ez is abban az esetben érvényes, ha Béfé felébred csipkerózsika álmából, mert videót még annyira sem tudok felpakolni ide.

Orülök, hogy Felméri befejezte a háborùt. Fogalmad sincs Péter, milyen nehéz megjegyezni az összes ékezetes betü ascii kódját, és még ìgy sem tudom pl. a nagy ö betüjét.

TSz

4 válasz: “Tolódj már le!”

  1. isti

    figyelj TSZ ne keresd a kifogásokat a karakterekre, én peldául talaltam egy hosszú u-t (ú) az oposszumos cikkedben, idézek: “tcán ne köszönjetek tùl hirtelen rám”. innen is kopizhatod nyugodtan vagy akár az én u-mat is hasznalhatod (kicsit fennebb). sőt ha szépen beszélsz küldök neked egy egész szett magyar ékezetes betüt.

  2. Szomszédnéni

    Isti, én nagy ú betüre gondoltam, ilyenre ne: Ú. Ezt csak azért tudtam leírni, mert Gadánál vagyok, és itt van magyar billentyűzet. Ha jól tudom neked is kicsipásztiféle windózod van, így neked sincsen magyar billentyűzeted. Jó lenne, ha egyszer küldenél egy szett magyar betüt, mehá magyarok vagyunk, nem?

    TSz

  3. felméripéter

    Most már így háborún kívül mondom, hogy. De nem, mégse. Habár mégis. De nem. Na, nem tudom magamban tartani. Milyen betű ez most: ô – o kalappal a tetején. He? Nem azt akartad írni, hogy ő? És úgy ejtik ki, hogy ő.

    Szívesen.

  4. Szomszédnéni

    Eltaláltad Péter, az ô betü az okalappalatetején. Tehát nem így ejtjük, hogy “ettől”, hanem így: “ettokalappalatetejénl”. Vagy, nem “minőség”, hanem “minokalappalatetejénség”, és így tovább.

    TSz