A Szomszédnéni, Kate Moss és Kelemen Anna új cicijei

Ezt találtam ma egy bulvár szájton:

A Szexi tanárnénit zsigerelte ki a Szomszédnéni Produkciós Iroda
2007. január 30.

A FLUO együttes Szexi tanárnéni slágerét „zsigerelte ki”, elemezte a maga módján a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat , a Havi agytakarítás című műsorukban, amelyet a Kolozsvári Rádió (FM 95,6) sugároz. A műsort és a szóban forgó rovatot le lehet tölteni a http://szomszedneni.egologo.transindex.ro/ címről.

Fantasztikus rímek, kiváló zenei aláfestés és sokatmondó szövegek, ez alapján szoktuk kiválasztani a számokat amelyeket a Nemhiszemelhogyslágerlett című rovatunkban zsigerelünk ki – poénkodott BéFé (Bálint Ferenc), mikor rákérdeztünk, mi alapján kerül be egy-egy dal az említett rovatba. Majd hozzátette, sok buliban megfordulnak, és a „csapbólisezcsöpög” zeneszámokat figyelik, melyeket majd a Havi agytakarításban elemeznek ki. Még nem tudjuk, hogy a következő dal mi lesz, ez majd kiderül február 24-én délelőtt a Kolozsvári Rádióban.

Szerintem egy előadónak csak öröm lehet, ha egy humorcsapat „kibeszéli”, ez azt jelenti, hogy maradandót alkottunk – nyilatkozta Módy Levente a FLUO frontembere. Elmondása szerint jót nevetett a Szomszédnéni produkcióján, mikor lehetősége van, mindíg meghallgatja a műsorukat.

És végül – ez indította el a történéseket:
Ez a velemenyunk a Szexi Tanarnenikrol.

Béfé::

5 válasz: “A Szomszédnéni, Kate Moss és Kelemen Anna új cicijei”

  1. Boróka

    Ezt nevezem. Három hozzászólás és egy cikk egy nap alatt. BéFé egész nap a gép előtt ülsz és munkálkodsz?

  2. Boróka

    *bejegyzés

  3. Szomszédnéni

    A mult heten nem volt mondanivalom. Most volt. Igy megy ez. Nincsenek normak.
    Befe::

  4. Off

    Felhasználó levele:

    Jó napot!

    Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom az “paste” gombot, és akkor Megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn nincs elég hely. Ezután megnyomom hogy “paste shortcut”, és akkor a film már ráfér. Probléma csak akkor van, ha más PC-n akarom elindítani, ugyanis akkor megjelenik, hogy nem találja a filmet, ugyanakkor az én számítógépemen a floppyról normálisan el tudom indítani. Mi lehet a gond?

    Köszönöm

    Böbe

    Hotline válasz:

    Kedves Asszonyom!

    A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévő cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnője szekrényéban viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott…

    Magyarázat:
    Válltáska – floppy
    Bunda – film
    Cédula – “shortcut”
    Szekrény – számítógép
    Moly a szekrényben – vírus
    Szomszéd a szekrénben – hacker
    Szolgálati útról hazatérő, szekrényt átvizsgáló férj – BSA (Business Software Alliance)

  5. Aker

    Most azt remeltetek hogy ezzel felcsiphetitek Kate Mosst vagy Kelemen Anna uj cicijeit, akarcsak Cicciolinat… Kis huncutok ;)