Hogyan legyünk nők 2 lépésben?

szomszedneni

Mivel lassan, de biztosan közeledik a választás időpontja, elkezdtünk aziránt érdeklődni, hogy melyikünk operáltassa magát nővé a kettőnk közül.

Itt egy vélemény egy választótól: MEGHALLGATOM

Béfé::

9 válasz: “Hogyan legyünk nők 2 lépésben?”

  1. kesztió

    Két hozzáfűznivaló.

    1) Az illusztrált gyakorlati útmutató egyetlen lépést szemléltet. (Vagy ti is a több, de kis lépések politikájának hívei vagytok?)

    2) Nem az lenne inkább az igazi kérdés, hogy melyiketek operáltassa magát FÉRFIVÉ a kettős bejutásotok után?

  2. Szomszédnéni

    1. Igen.
    2. De.

  3. Dingó

    Ez attól is függ, kettőtök közül melyik nő, illetve a férfi. Vagy fordítva. Vagy hogy is van ez. ..sza meg! Inkább iszok kólát!

  4. Andris

    ma mentem itt pesten a ferenciek terén, és a tőkés lászló európai parlamenti jelöltségére támogató aláírásokat gyűjtöttek. én nem vállalnám, mert szégyellős vagyok, de szerintem itt is kéne valamit csinálnotok. pláne, ha erre jártok, ügyködjetek a mák-ban! szerintem.

  5. Szomszédnéni

    UPDATE. Tegnap este voltunk TSz-ekkel, meg masokkal Bulgakovban, majd ezt kovetoen beugrottunk egy buliba a Zink nevu klubba, szoval be kell valljuk, hogy mi nem minden idonket arra koltjuk, hogy Erdelyt felviragoztassuk, mint a tobbi politikus. Ez van, ilyenek vagyunk.
    A Zinkben kaptam egy sms-t egy ismeretlen szamrol: “Nem is gondoltam, hogy 1 eu parlamenter a Zinkbe jar…” Nos, igen. Kiderult.

    Befe::

  6. kesztió

    Béfé, az ismeretlen hüeséget SMS-esett neked.
    Te leghamarább májustól leszel 1 eu parlamenter.

  7. Szomszédnéni

    Lehet gyujteni Tokesnek vagy barkinek Magyarorszagon? Mert szerintem nem…

  8. Szomszédnéni

    Kesztio. Az ismeretlen sms-ezo egyszeruen jovobelato, es megelolegezte a bizalmat.

  9. Kisty

    Haaath, sajnos kicsit elkéstetek, ugyanis derék államelnökünk már szabványositotta a különféle kocsmák es egyéb szorakozohelyek látogatásának szokását a közéleti szereplok körében. Na persze, o államelnök lévén, kicsit dragabb helyekre járt (aminek nevében is benne van az arany), mig nektek, “egyszeru” EUparlamenter-jelolteknek egyelore ugy nez ki, be kellett érnetek a Cinkkel.
    Minden jot!