Fábry szerint a Szomszédnéni

„Ti javíthatatlan barmok” – mondta Fábry Sándor nekünk, rólunk a nagyváradi Miss Partium szépségverseny után, ahol nem, mint versenyzők, hanem, mint humoristák és műsorvezetők léptünk fel. Mikor lejöttünk a színpadról, a showman intett, hogy kövessük, elérhetőséget cseréltünk, s mondta, hogy meghív bennünket a budapesti Godot stand-up színházba, s amennyiben bevállunk, akkor akár a showba is. Megkérdezte, van hol lakjunk Budapesten, ha kell menni?

miss partium

Fábrynak mint mindig, remek a verbális bősége – egy tőmondatból bővített-összetett mondatot gyárt semmi perc alatt. Mindezek ellenére off-színpadon, szereti a tőmondatokat is. Tőkés László nevű EP jelölt versenytársunk meghívott minket vacsorázni fellépés után, ahol, amíg a háziak hosszasan ecsetelték az erdélyi borok fantasztikus stílusjegyeit, nos addig, Fábry tőmondatban gyorsan kért egy sört.

A múlt héten, miután tudósítottunk az RMDSZ kongresszusról, megígértük, hogy egy Tőkés rendezvényt is kivesézünk, nos ez az: a Miss Partium nevű szépségverseny Tőkés védnöksége alatt zajlott. Hát le a kalappal Bíró Rozália RMDSZ-es polgármester előtt, de azért a kettes számú hölgy nekünk jobban bejön: szomszedneni

A modellek élete nagyon nehéz. Az egyik legnehezebb momentuma az, mikor el kell sétáljanak a szinpadon A pontból B pontba:
csajok pop satobbi

És végül a Szomszédnéni bemutatja, hogyan kell helyesen kimondani az O betűt:
szomszedneni

Béfé ::

8 válasz: “Fábry szerint a Szomszédnéni”

  1. Zsok

    Mig nektek szepsegversenyen kell fellepnetek, addig en 50 eves kortars talalkozokra; sott petofi szerepekre kellene igent mondjak. Tehat zajlik az elet nalam is. De anyu megnyudtatott ha jo leszek a fellepeseken akkor talan meg a 70 eves kortars talalkozora is meghivnak. Mostanaba alig juto az 50-rol a hatvanra. Mitmondjak na eleg szar.

  2. Szomszédnéni

    Ne aggodj, aprilisban Humorfeszt es nagyon orulnenk, ha beugranal. Mit szolsz?

    Befe::

  3. csuklanirossz

    Önimádók pffffffffffffffffffffffffhhhh

  4. Ágota

    De jóó! Gyertek és ha jöttök, szóljatok mindenképp! A Godot a kedvenc helyünk, azaz törzshelyünk. Ha a kedves Fábry úr mégsem szól nektek, akkor én is szívesen közbenjárok amiatt, hogy jöjjetek stand-upra hozzánk.

  5. Szomszédnéni

    Persze Ágota, örülnénk ha te is közbenjárnál. Annyi sok jót hallottunk arról a helyről, hogy én megígérem, hogy a kollégám a fél kezét odaadja, ha összejön egy fellépésünk ott.

    Aki nem ismerné a helyet: http://www.godot.hu/dumaszinhaz/

    Béfé::

  6. Ágota

    Ok, szóljatok és elintézzük. Az emilcímemet tudjátok. A fél kézen még gondolkodunk… :)

  7. Eu

    nincs egy felvetel az O betu helyes kimondasarol? nagyon szeretnem hallani

  8. Zsok

    Béfé ettől a kérdéstől a szemem könybe lábad, gyomrom összeszorúl, fekéjem pedig kiujújul. Nagyon szivesen ott lennék a Humorfeszten. Köszi és Maja szelleme kisérjen utatokon.