Morális megoldás az EP jelölésünkkel kapcsolatosan

A Szomszédnéni is megkapta azt a körlevelet, amit Tilla Mónika ex-munkatársunk terjeszt, és tartalmaz egy ránk nézve „kompromittáló” beszélgetést. Idézet a levélből:

“Puszikak, a nevem Monika, es ket honapot dolgoztam a Szomszedneni Produkcios Iroda EP kampanystabjan. (most mar nem dolgozom nekik) Azert irom ezt a levelet, hogy leleplezzem mennyire ketszinu mocsok rohadekok a fiuk. Felvettem diktafonnal az egyik kampanymegbeszelesuket, azt csatoltam a levelhez. Ebben arrol beszelnek, hogy hazudnak a valasztasi programukban, csak azert, hogy valasztast nyerhessenek. ILYEN MEG NEM TORTENT A MAGYAR POLITIKABAN!!!!!! ONOK NE ENGEDJEK, HOGY MEGTORTENJEN! LEPLEZZEK LE A MOCSKOKAT!!!!!!!!!!! Mellesleg nagyon rosszul allnak az alairasok gyujtesevel, fuggetlenul mennyit mondanak, meg csak 18 alairast gyujtottek ossze. Csak ennyit akartam mondani, puszikak.”
A levél mellé ez a kampánymegbeszélés van csatolva: Meghallgatom.

HIVATALOS ÁLLÁSPONTUNK:
Gondoltunk arra, hogy amennyiben ez a megbeszélés nyilvános lesz, lesznek tüntetések, de aztán rájöttünk, hogy majd megunjátok és hazamentek, meg aztán anyukáink érzékeltek egy bizonyos pozitív változást, mióta EP jelöltek vagyunk, a postás mindig kétszer köszön nekik, na de ez van – bloggoltunk reggel, délben és este. Az pedig nem igaz, hogy csak 18 aláírást gyűjtöttünk össze. Tegnapelőtt már túlléptük a 20-as álomhatárt.

Mindazonáltal úgy döntöttünk, hogy visszavonulunk az Európai Parlamenti választási játszmából, egyrészt morális megfontolásból, másrészt muszáj*.

(*muszáj – azaz a Központi Választási Hivatalnál ma volt az utolsó aláírás-leadási nap, s nekünk a szükséges 200.000 helyett csak 199.999 gyűlt össze.)

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VOLTATOK!

Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs

9 válasz: “Morális megoldás az EP jelölésünkkel kapcsolatosan”

  1. Karex

    :)

  2. mezei nelli

    és akkor nem lehet benneteket ezentúl megdobálni? pedig már megsütöttem a tortát. na, most mind kárba fog menni.

  3. Szomszédnéni

    De edes vagy, sutottel egy egesz tortat nekunk, nemcsak a low budget tojassal akarsz dobalni, mint Magyarorszagon csinaljak.

    Befe::

  4. mezei nelli

    tiszta cukor, meg minden. ez a tilla mónika nem gás párika tilla valami rokona?

  5. just me

    elkúrtátok az egészet fiúk pedig mindenki bízott bennetek !!! ;)

  6. Szomszédnéni

    nem kicsit, nagyon

  7. kesztió

    Na, ez mostmár tényleg a pofátlanság csúcsa, azt hittem rólatok, hogy legalább tisztességesebbek vagytok, de ugyanazt a primitív, balkáni kultúrát képviselitek, mint a többiek. Azt hiszitek, hogy állandóan jópofáskodás és humor mögé lehet bújtatni a morális problémákat. És attól, hogy bevalljátok, a pénzre, hatalomra és átverésre utaztok, még nehogy azt gondoljátok, hogy kevésbé fogtok jellemteleneknek tűnni azok szemében, akik hittek bennetek.

    18 ember – köztük közéleti személyiségek is – nevét adta az europarlamenti kampánynak csúfolt cirkuszotokhoz, így gyakorlatilag a hitelességüket, sőt, a hírnevüket is bemocskoltátok.

    A hazai szokásjogot tekintve valószínűleg sajnos nem lesz jogi következménye az általatok feltétlelezhetően ártatlan csínynek tekintett gyalázatosságnak, de a helyetekben azért nagyon magamba szállnék egy ilyen rosszízű kabaré után…

  8. Szomszédnéni

    Hat igen. Eloszor nekunk is ugy tunt, hogy hazugsag nelkul meg tudjuk nyerni ezt a versenyt, de tevedtunk. Egy 25 fos szakertoi csapat nezte at a programunkat, es azt mondtak, hogy egyik sem teljesitheto a 10 pontbol.
    1. Mi azt igertuk, hogy el tudunk kolteni egy 15.000 euros fizetest, nos tevedtunk, max 4-5000 eurot tudunk elkolteni.
    2. Azt hittuk, hogy hitelesen meg tudjuk szolitani a fiatalokat, azokkal a szavakkal, hogy SZEVA meg CSAKO, de tevedtunk a legujabb szlengeket mar mi sem ismerjuk.
    3.Azt mondtuk, hogy az erdelyi autopalya minden erdelyi varost fog erinteni, kiveve Balanbanyat, hat utanaszamoltunk es Szalontat sem fogja erinteni. Szegyen, de ez van.
    4. A minket tamogato egyhazak a Jupiter Asszonyai Szcientológus Társaság és a Cyborg „Nano-nano” Szövetség ritualis ongyilkossagot kovettek el, mert a Jupiter es Szaturnusz 35 fokos szogben allt harom napig, szoval ezt a tamogatast is elvesztettuk. Pedig a ket egyhazban voltak vagy 6-an.
    5. Vegulis ugy dontottunk, hogy nem operaltatjuk magunkat nove, mert meggyozott minket errol Kezdi Imola.
    6. Ez az olcsosag projekt a valasztasi programunkban sem igazan megvalosithato. Meg aztan, Ha minden olcsobb lesz, akkor megugyse tudjuk elkolteni azt a 15000 eurot.
    7.Azt mondtuk, hogy olyan jo lesz a kozbiztonsag, hogy a rendorsegnek semmi dolga nem lesz. Ezt nem tehetjuk meg, mert ezzel tarsadalmunk elveszitene egy csomo jo rendorviccet. Ezt pedig nem tehetjuk meg.
    8. Nem tudjuk elerni, hogy magasabbak legyenek a nyugdíjasok, kisebbek az adóellenőrök, és soványabbak a kalauzok a vonaton, mert kiderült, hogy ez biologiai-genetikai problema nem pedig politikai.
    9. Mi nem igazan vedjuk a kornyezet, esetleg sajat magunktol, szoval a kilences programpont sem all.
    10. Es vegul meggondoltuk magunkat. Belenk csak ne olvadjon be az RMDSZ es Tokes Laszlo, meg mit nem.

    Szoval hazudni kellett.
    Hazudtunk delben es hazudtunk este. Reggel nem, mert akkor meg alszunk.

    Az vesse rank az elso kovet, aki meg soha nem akart csalassal Europa Parlamenti kepviselo lenni. Azaz ok sem.

  9. mezei nelli

    az vesse rátok az első parlamenti képviselőt.