Szatmár: A krokodiltól a közönségig

Ma Szatmáron allomásozott a Világbéka turnénk, előadásunk fekete foltja talán az volt, hogy végül mégsem vágta Béfé kettőbe a Kölcsey gimnázium informatikatanárnőjét. A stáb tagja kezdik ismerni a jeleneteinket, így újabban az kisebb elb@szásokon röhögnek, még szerencse, hogy a közönség nem veszi észre ezeket (Pfhu, már látom jönnek a hozzászólók, hogy dehogynem, meg ilyenek). A helyi szervező egy kedves bácsi, aki egy eltört ezüstkanál miatt szinte Bukarestbe házasodott, nemrég, úgy 1965-ben. Itt vannak fotók a városnézésről és a beígért melltartóvásárlásról.

kroki

bundy

satan

samson

kozonseg

mell

Na, melyik állna jól?Holnap Nagybányára érkezünk, ami nem is kis veszélyekkel jár. A bácsitól megtudtuk, hogy Nagybányán volt olyan, hogy eltűntek a nők lábáról a nejlonharisnyák. Ez nem is lenne baj, csakhogy azért tűntek el, mert annyira kénes volt a levegő, hogy egyszerüen leolvadt a női lábakról. Na ide megyünk, és nem nejlonharisnyával, hanem gyapjumelltartóval, és sisakkal. A Németh Lászlóban nyomulunk majd 14:00 órától, jeroda.

TSz

5 válasz: “Szatmár: A krokodiltól a közönségig”

  1. Mihály László

    Na és ha a mai nagybányai látogatás után holnap elérkeztek esetleg Nagybányára is, ne felejtsetek el szólni a pénteki nagybányai közönségnek sem, hogy jövő héten viszlát Nagybányán!
    Ui: Balánbányát nem ejtitek útba? ;)

  2. Szomszédnéni

    Javitottuk a hibat, igy aki ezutan olvassa a hozzaszolasod, nem erti, hogy mit magyarazol, hehe.
    TSz

  3. Szomszédnéni

    Balanbanyat termeszetesen utba ejtjuk.Inkabb, mint hogy meg is alljunk ott.
    TSz

  4. bacsa

    Csak teherbe ne ejtsetek.

  5. just me

    Hol találtátok azokat a fehérneműket? Nagyon jól állt TSznek… megvenném őket neki.. :) a “Gizi” énjének ha már a “nagypapa” nem törődik eleget vele :) )