Hogyan is állnak a dolgok?

Egyrészt Hùsvét után a házasságkötések idôszaka következik, ez azt jelenti röviden, hogy ilyenkor az emberek házasodnak. Másrészt nyakunkon a Humorfeszt, ami jövô hétvégén lesz, ùgyhogy van mit szervezni. Harmadrészt Csaba ex-lakótársam hazaköltözött Udvarhelyre, vitte mind a két egyetemi diplomáját, és fel is vették a G-be pincérkedni. Negyedrészt meg az illem megköveteli, hogy a lány költözzön a fiùhoz. Mindennek az eredménye, hogy Béfé hozzánk költözött. Már megnéztük az elsô filmet közösen bérelt hajlékunkban, a kanapén, sörrel, meg ilyenek. Korán kelünk mind a ketten, amìg én kávét fôzök, addig Béfé a haját szárìtja, elkìsérem az ajtóig, amikor indul munkába, integetünk, majd messengeren szervezzük a humorfesztet. Azt hittem, hogy most hogy együtt lakunk egyszerübb lesz a kommunikació. Ez nem lett igaz, most is ugyanùgy messengeren dumálunk le mindent, egyikünk se hüje, hogy kimásszon a foteljából, és átmenjen a másik szobájába. Most is fogalmam sincs, hogy itthon van-e, de mindjárt megbuzzolom messengeren, és kiderül.
Amùgy ma egy irodamegnyitókertipartin lépünk fel itt Kolozsváron. Egyre érdekesebb nevü rendezvényneveket találnak ki az emberek, csak azért hogy meghìvhassanak. Fura, biztosan arra gondolnak, hogy megunjuk, ha mindig ugyanùgy hìvják a rendezvényt, pedig nem is. Tiszteletdìj terén is egyre furább dolgokat találnak ki ezek, ma este például sült szalonnát kapunk. Jepp!

TSz

Egy válasz: “Hogyan is állnak a dolgok?”

  1. kesztió

    Ha már nemcsak a lakás, de a szoba falain belül is messzengeren keresztül fogtok kommunikálni, érdemes lesz konsziderálnotok egy picihológus (al)bérlésének lehetőségét is.

    Lelki sivárságotokat bizonyára nagyban enyhítené, ha eggyel többen messzengereznétek a szobában… :D