Köszönjük

Köszike azoknak, akik nem szavaztak ránk, vagy más blogokra szavaztak, nem mint azok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy aláássák, és felbomlasszák a társulatunkat, ìgy ránk szavaztak – mert tudták, hogy majd a dìjon ùgysem tudunk megegyezni Béfével. Nos, alantas tervük nem sikerült, mert egy lakásban lakunk, ìgy nincs vita, hogy ki viszi haza. Vagy ha igen, akkor felajánljuk majd valami lepukkant árvaháznak, vagy a KMDSZ-nek. De ezt majd meglátjuk, mikor megkapjuk a dìjat. A dìjnak jó hosszu neve van, ebbôl a Theater szót értettem leginkább. Régi álmunk, hogy a mienk legyen a Szìnház, hogy ne kelljen mindig bérbe venni a Humorfesztre. Terveink között szerepel még a Szent Mihály templom megkaparintása, állìtólag jó az akusztikája.

Amùgy nekem nem a mi blogunk a kedvencem, sokkal jobban szeretem a mások blogját. Már csak azért is, mert ebbe kell ìrjak, a másokéba meg nem.
Akkor most majális, megyünk Gadával sárkányt eregetni. Utoljára nyolcadikban csináltam ilyent Csìksomlyón a magasfeszültségek alatt. Akkor sikerült szüneteltetni az áramot egy idôre, hátha most nem lesz ilyen.

TSz

Megjegyzések lezárva.