Az infós invázió elkezdődött!!!

Az informatikusok nem is büdös, ronda és kinevetni-való emberek. Ez csak egy álca, amit azért viselnek, hogy nehogy kiderüljön az a titkos összeesküvésük, amit a személyes számítógépek megjelenése óta forralnak a világuralom megszerzése érdekében! (Kanada már az övék! Nem tűnt fel senkinek, hogy minden infós egy időben odament?????)
2007 februárjában Nagy Boglárka operatőrrel elkezdtem forgatni egy leleplező filmet az infósokról – ebben a dokumentumfilmben én is úgy teszek, mintha közéjük tartoznák, hogy közben fontos információkat tudjak meg róluk. Elképesztő dolgokat tudtam meg. Az erdélyi magyar közélet kiemelkedő személyiségei szinte mindegyike infós – legyen az a magát költőnek mondó OJD (de tudjuk mi az igazságot, háhááá), vagy a magát médiaszakembernek tituláló Kelemen Attila is infós vagy a „Szexi tanárnéni, szeretnék kefélni” dalt éneklő Fluó együtes tagjai is infósok. És nemcsak. TSz-el egy lakásban lakom, és kellett egy film ahhoz, hogy kiderüljön az igazság. Mindenhol ott vannak! Lassan már alig marad budipucoló, kertész vagy kéményseprő az országunkban, mer’ mindenki programoz, bazmeg!
A leleplező film bemutató-trailere most megtekinthető itt, amíg azok a piszok infósok rá nem jönnek, hogy hol van, és le nem szedetik. (Ha időközben engem vagy Nagy Boglárkát megölnék, tudjátok meg, hogy az infósok a tettesek.)

A teljes 30 perces dokumentumfilm utómunkálatai jelenleg is folynak. A Humorfeszten való trailer-tesztvetítés sikerére való tekintettel, arra is keresünk egy módozatot, hogy elkészültekor a teljes filmet is bemutassuk. (Persze, ha még élünk akkor!!!)

Béfé::

12 válasz: “Az infós invázió elkezdődött!!!”

  1. edina

    csak nehogy vallást alapítson valaki a dokfilm alapján! :)

  2. Zsombivangore

    Es mikor Csikszeredaba voltatok nem is tudtatok hogy az elso sorban is az infos utanpotlas program resztvevoi ultek :D nem is tudtatok milyen kozel az ellenseg :D

  3. Sz.Cs.

    Kelemen Attila miért kérdezi, hogy ő infós-e? Bizonytalan?

  4. Szomszédnéni

    Nem tudom. Ezeken az infósokon nehéz kiigazodni, mert folyton csak a vilaguralom megszerzése jár a fejükben.

    Béfé::

  5. feketefene

    …hűha. Kezd szkerri lenni… sok infós van a családban…behálóztak??? Várom a filmet, remélem tud tanácsokkal szolgálni ellenük…

  6. Papirvonat

    Ha ilyenek az informatikusok, akkor nem felek, nem talalnak a “robotikus” zenei alafestessel, inkabb a “Vivaldi” fele huznak szegenyek, ugyhogy meg messze allunk, marmint, hogy nyugi-nyugi nagyfejek, ha robban a bomba veszi mindenki szepen a satorfajat es vegzi a dogat tovabb, ezek nem gatyaznak holmi “invazioval”. (de ezt persze csak a blogbolondok adjak be maguknak, ugyhogy azert ennek a dumanak se kell teljesen bedolni…)

  7. Papirvonat

    “Moderalasra”, vagy “modernizalasra” var, latas zavaraim vannak, segitsen valaki!!!! Bocsanat mindenkeppen….

  8. Misike

    En is infos vagyok. Es tudom, hogy hol laktok..:D:D

  9. Él Ien

    Informati KUSS!

  10. Sz.Cs.

    Beugratós kérdés volt, valójában tudom a választ, mert én is infós vagyok :smile of the devil:
    Nektek annyi!

  11. Marlboro Man

    Béfé, last warning…

    Nem is tudod, hogy milyen közel vannak hozzád, pedig már egyszer figyelmeztettelek. Unom már, hogy nem akarod megérteni: már ott vannak a lakásodon az infósok. Kérdezd meg a lakótársadat, milyen osztályban végzett (és járt négy évig) a Márton Áron Gimnáziumban?

    És miért ült az első padban, a bejárati ajtó mellett?

    Amikor ő már cukor nélkül issza a kávéját, a helyedben elgondolkodnék mielőtt a kávémba keverem azt a kristályos fehér anyagot. És ne feledd, amikor ágyba hozza a kávét: nem mind kávé, ami barna (lötty)!

    Még pár nap és átveszik fölötted a hatalmat: akármit pötyögsz a billentyűzeten, csak RMDSZ-t istenítő szövegek fognak a blogodba kerülni (hogy lejárassanak mint szavahihető embert), a postaládádban csak kék tabletta reklámokat fogsz kapni, és többé soha sem fog kijönni a sor Solitair-ben…

  12. Szomszédnéni

    Huh, szerencsére én matekfizikát végeztem, és egyből kiszúrom az infósokat, mert azok olyanok, mint mi voltunk, csak kevésbé menők, és persze nem is beszélek a pedásokról, akik még nálunk is sokkal menőbbek voltak, mert csajok és sokat dugtak azokban az időkben, amikor mi még csak olvastunk erről. Szóval persze tudom, hogy TSz infós, de ő be is vallotta a filmen.

    Béfé::