Találkozások

Találkoztunk az Irigy Hónaljmiriggyel Nagyváradon. Mi több ugyanabban az öltözőben öltöztünk. Rengeteg jelmezük van.
***
A minap összegeztem (épp semmi dolgom nem volt), hogy a Szomszédnéni kapcsán milyen ismert, híres, hírhedt emberekkel találkoztunk:

Nagy Bandó – az egyik személyes kedvencem, a 2005-ös humorfesztiválunk díszmeghívottja volt, minden sztárallűrtől mentes, közvetlen, kedves ember.
Farkasházy Tivadar – egy ember, aki nagyon unja magát. Egy rádiókabaré alkalmával találkoztam vele, játszottunk kicsit neki, de nem volt lenyűgözve.
Irigy Hónaljmirigy – Villámtalálkozás.
Ganxta Zoli & Kartel – a Félszigeten ők következtek a Pofon 74 után a Maros színpadon. Nem akarták elhinni, hogy komolyan gondoljuk, amit csinálunk. “Nagyon színes ruhás fiatalemberek” kommentálta a Pofont.
Wágner B. György – a Kretén magazine (HU) egyik legtermékenyebb szerzője, a magyar abszurd humor királya, le a kalappal, velük egy gagyi műsorban találkoztunk az RTL Balázs Showjában.
Balázs – Az egyik műsora a kortárs magyar humorról szólt. Mikor megtudtuk, hogy jön Wágner B. mi is elfogadtuk a meghívást. A műsor meglepő módon tényleg az aktuális humortrendekről szólt, nem pedig arról, hogy ki kit csalt meg és hányszor.
Gáspárik – Az első humorfesztiválunk műsorvezetője volt. Egy szó illik csak rá: profi. Kedves ember, remek humora van, színpadon kívül is. Mikor megbüntetik a Parazitii-t, mindig kicsit pikkelek rá, de elmúlik.
Könczey Elemér – a legjobb erdélyi karikaturista, naponta ott a műve a Krónikában, több mint ismert személyiség – barát.

Ők csak a legfontosabbak.

Béfé::

2 válasz: “Találkozások”

  1. bellini

    Koszonom, hogy kiraktatok az oldalam a blogotokba es is ki fogom rakni a tieteket. Koszi. Jok vagytok.

  2. gerilla

    ezt nektek is latnotok kell: http://webgyogyito.uw.hu/index.html