Te mitől félsz?

Most nem olyan rózsaszín-szappanbuborék-szenti-menti-édi válaszokban gondolkodom, hogy az ember általában attól fél, hogy nem szeretik, egyedül marad, satöbbi -, hanem olyan elementáris válaszok érdekelnek, hogy: például a zombiktól.
Remélem te is megosztod apró, indokolatlan buta félelmeid velem, de azért kezdem én. Kettővel.

Félek
a kígyóktól. Nem szeretem a kígyókat, nem tartom őket elképesztően érdekes állatoknak, aki tulajdonképpen jobban fél az embertől, mint az ember tőle, nem akarok megbarátkozni velük, semmi kapcsolatot nem akarok a kígyókkal azon kívül, hogy egy aknavetővel beléjük lövök, ha úgy adódik, de persze Kolozsváron ritkán van erre alkalom.

Félek
Tamás Gábortól. Elképzelem, hogy egyszer ott leszek egy nézőtéren, ő ott lesz a színpadon, és elkezdi énekelni a dónát úti orgonákat, én próbálok menekülni, de minden ajtó zárva van, aknavető megint nincs nálam, mert kifogyott a lövedék a korábbi kígyó megsemmisítési folyamatban, és belecsorog a dal a fülembe, és utána napokig azt dúdolom, és nem tudok szabadulni tőle.
Akkor inkább a kígyók.

Béfé::

18 válasz: “Te mitől félsz?”

  1. emoke

    Félek a csigáktól és a lakótársaim ízlésétől.

  2. kemoke

    az infósoktól. brrrrrr.
    (és attól, hogy a sok emőke közül a végén már magam sem fogom tudni, hogy melyik is vagyok én… persze az is lehet, hogy beépített emberek vagyunk, mint az infósok)

  3. mezei nelli

    én a porszívótól félek, és attól, hogy még az én időmben kiderül, hogy nincsenek is ufók, a galaxis utikalauz csak ara jó, hogy kitöröljem vele a seggem. akkor nagyon le lennék lombozva.

  4. Szomszédnéni

    Nyugi Nelli, a galaxis utikalauz mind igaz. Lehet, hogy kiderül, hogy nincsenek ufók, de a végsô válasz akkor is 42, és minden esélyed megvan, mint apró szerves processzornak, hogy megadd te a legvégsô választ. Ha tudod, ne tartsd magadban, lehet köze van a porszìvókhoz. Galaktikus történelmet ìrhatunk.

    TSz

  5. edo

    en a szomszednenitol felek. kulonben olyan bator, hogy mar szinte hos.

  6. boborján

    a besenyő pista bácsi mondta, hogy én már nem félek semmitől, mer én vagyok a jeti, plussz beszélek a világ minden nyelvén, még urduul is. beeee.

  7. Dalmusz

    En a pokoktol es a kilincsektol. Kar hogy mindenhol ott vannak. Marmint a kilincsek. De a pokok is. Na.

  8. mano

    en az inekcios tuktol felek,meg az azzal nyugtato orvos gyakornokoktol h “nyugi ez mar a hatodik vervetelem lesz” brrrr

  9. Szomszédnéni

    Na, ezt elfelejtettem. Én is félek az injekciós tűktől. De nagyon fura, mert nem a fajdalomtól, mert nem fáj, hanem van valami belső tudatalatti félelmem, mert ha vért vesznek, vagy injekciót adnak vagy megszúrnak, akkor mindig kifehéredem, és néha el is ájulok. Tiszta hülyeség.

    Béfé::

  10. Eu

    en attol felek, hogy mindig nalam fogy el a budi papir

  11. feketefene

    Ez a tamásgáboros nagyon nagy :) )
    Én a papirral valo kézelvágástól félek… Az nagyon szar, és még a gondolata is “kiráz hidegileg” …

  12. Zsombivangore

    en az infos invaziotol felek………..miert nem tud darth vader jonni mint mas normalis galaxisban :D

  13. Gigi

    Nu-mi e frica de nimic, bai hahalelelor! Io sunt Razboinicul Luminii!

  14. fegyver

    en felek gigitol, de tamas gabortol nem, mert a donat uton nincsenek orgonak, csak tombhazak (bar a kolozsvariak tudhatjak, hogy ket donat ut van varosunkban, gabor tamas nem tom melyikrol enekel. lehet, hogy a valamelyik svedorszagi donat utrol). a rakoczy uton annal tobb az orgona, de legalabb egy kilencven kell legyel, h szedhessel, mert a ciganyok mar leloptak es eladtak a piacon 3 lejert a csokrot.

    felek a torpektol.

  15. spieler

    A lakótársaim a múltkor véradással próbálták összeszedni a lóvét az esti bulira.Ez ugye 4 deci vért jelent,amit belőled szivattyúznak ki.De én már egy sziringányi vesztett vértől is ájuldozom….úgyhogy nem mentem bulizni…..monsjuk,ahogy utóbb elmesélték,ők is cask vörösbort ittak egész este…

  16. paszti

    én az Eu által felvázolt lehetőségtől tudnék a leginkább félni,
    abban az esetben, ha félnék valamitől
    illetve, persze, Gigitől

  17. paszti

    s válasz Emőkének:

    nem lehet, hogy mi mind beépített emberek legyünk,
    a beépített ember Kőmíves Kelemenné.

    bocsi, kikívánkozott…

  18. lexug

    en felek a halal utani titoktol, remelem nincs ott semmi ami megzavarna a tovabbi nyugalmam, es felek attol, hogy megoregszem es en is olyan lassan maszok fel a buszra, mint a mostani oregek korulottem, es felek az emberektol, akik nem szeretik, ha mst teszek, mint a mit ok, es meg sok mindentol, tobbek kozott a csigak, kigyok, bekak, bogarak, minden, ami nyuzsog, es meg attol is felek ha Vadim vagy Gigi lesz az elnok, mert akkor nekem lottek teljesen lemondhatok az erdelyi bekes eletrol es meg sokan masok